Britni je slobodna! Kad je čula odluku sudije, pevačica zaplakala kao nikad dosad

30.09.2021

12:08

0

Sud u Los Anđelesu odredio je da se pevačicin otac Džejmi Spirs suspenduje s mesta njenog staratelja

Britni je slobodna! Kad je čula odluku sudije, pevačica zaplakala kao nikad dosad
Britni Spirs Profimedia - Copyright Profimedia

Pevačica Britni Spirs rasplakala se kad je čula odluku suda u Los Anđelesu - da je njen otac Džejmi suspendovan s mesta staratelja, posle 13 godina velike borbe, prenose strani mediji. Sudija Brenda Peni, naime, smatra da „ovaj aranžman stvara toksično okruženje" za pop zvezdu, pa ju je tako oslobodila, napominje „Page Six". Spirsovu, koja je dugo živela u uverenju da joj ovaj dan nikada neće svanuti, brzo su savladale emocije, a prema rečima izvora, osim što je „plakala kao kiša", skakala je od sreće.

Britni Spirs Profimedia
 

- Ovakvu radost nije osećala 13 godina - dodao je izvor.

Ročište

Inače, Britni Spirs je početkom septembra zatražila ukidanje očevog starateljstva. Advokat Metju Rozengart tada je tražio da se ročište na kojem bi se u potpunosti prekinuo ugovor sklopljen 2008. održi u roku od 30 do 45 dana. Pozvao je i na istragu o Džejmijevom ponašanju tokom trajanja starateljstva i doveo u pitanje njegovo upravljanje ćerkinom imovinom. Džejmija će, inače, zameniti Džon Zabel, ovlašćeni javni računovođa po izboru tima Britni Spirs, presudio je sudija.

Njegova „uloga" biće - privremeni fiducijarni konzervator.

Džejmi Spirs Profimedia
 

Sudija je takođe zakazao ročište za 12. novembar kako bi strane razgovarale o potpunom prestanku konzervatorskog prava, za koja su Britni Spirs, njen otac Džejmi i drugi uključeni u aranžman rekli da ih podržavaju.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike