Lukas na promociji zapevao pesmu koju nikada nije snimio: Volim te (VIDEO)

22.06.2021

22:15

0

Autor: D. Božović, N. Mijušković

Pevač je pred svim zvanicama ispričao koliko mu se u životu isplatila iskrenost, a potom i pustio glas i optevao baladu koju nije objavio

24sedam/Goran Sivački

Aca Lukas održao je večeras promociju knjige „Ovo sam ja”, u kojoj je kako kaže ogolio dušu i ispričao sve pikanterije iz turbulentnog života. Pred medije, izašao je pevač koji je predstavio svoju knjigu, a sa njim na sceni našli su se i urednik knjige Vanja Bulić, književnica Mirjana Bobić Mojsilović, producent Saša Mirković i urednik izdavačke kuće Laguna Srđan Krstić.

Tokom promocije Lukas je zasvirao i otpevao pesmu koju nikada nije snimio, a napisao ju je Nikola Grbić Grba.

Aca Lukas, Foto: 24sedam/Goran Sivački

– Nikada ti nisam kupio poklon, čak ni cvet. Nikad se nisam vratio kući jutrom, pre pet. Nikad ti priznao nisam šta osećam, nikad ti priznao nisam mislio sam da znaš. Menjao sam stare navike tvoje kada mi dosade – glase reči prelepe balade koju je Aca zapevao pred svima.

24sedam/Goran Sivački

Folker je istakao da je želeo da napiše knjigu kako bi se saznala istina o njegovom životu, bez ikakvog ulepšavanja.

– U mom životu ima puno kontroverzi. Ja sam napisao knjigu za one koji pričaju koji me poznaju, a zapravo me ne poznaju. Puno toga sam imao da kažem i interesantnog i lepog i korisnog. Knjigu sam napisao da bih rekao istinu – rekao je Lukas, pa objasnio da li se isplati biti iskren:

24sedam/Goran Sivački

– Nekad mi se isplatilo nekad nije. Na mene to ne utiče, ja ništa ne radim da bi se neko drugačije prema meni ponašao. Ja pevam ono što se meni sviđa, ako to publika voli, super. Iskrenost se najviše isplatila meni, mom duhu i živcima, jer posle svega što sam prošao, ja imam kosu na glavi, malo mi je seda glava, ali još uvek sam hvala Bogu normalan. Da sam bio neiskren bio bih ćelav i odvratan. Iskreno pričati je veoma lako. Ja inače, jako dobro znam da lažem, ali ne želim da se smaram.

24sedam/Goran Sivački

U nastavku poslušajte kako zvuči ova balada.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti