Ovo je rođeni brat Miloša Teodosića: Neverovatno liče, ali je on košarci zbog ljubavi rekao „ne"! (FOTO)

18.03.2024

20:35

0

Već izvesno vreme uživa u braku sa Ivom Srdelić

Ovo je rođeni brat Miloša Teodosića: Neverovatno liče, ali je on košarci zbog ljubavi rekao „ne"! (FOTO)
Miloš Teodosić - Copyright ATAImages/Ivica Veselinov

Košarkaš Miloš Teodosić, oko kog se podigla ogromna prašina zbog navoda da se on i glumica Jelisaveta Orašanin razvode, ima starijeg brata Jovana zahvaljujući kom je u stvari zavoleo sport kojim se danas bavi. Njih dvojica su zajedno započeli karijeru.

Prethodno, Teo se bavio fudbalom u rodnom Valjevu i bio je golman, pa je sa Jovanom krenuo na treninge košarke, a ostalo je istorija.

Jovan Teodosić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Jovan je, sa druge strane, igrao za nekoliko domaćih klubova, te grčkog drugoligaša Egalea. Vremenom, međutim, rešio je da na tu svoju karijeru stavi tačku i stupi u brak sa Ivom Srdelić.

U fokusu javnosti se pre nekoliko godina našao zbog napisa da je protiv njega podneta krivična prijava za napastvovanje, za kojom je sledila i prijava za protivpravni otkaz Valjevki I. R, koja je prethodno i uperila prstom u njega za pokušaj silovanja.

Čitava drama, prema ondašnjim navodima, odvila se u luksuznom hotelu koji posluje u sklopu jednog beogradskog preduzeća ove braće, koja su pre izgradnje objekta od Grada Valjeva kupili zemljište nekadašnjeg poznatog auto-kampa, pa tu podigli mesto za odmor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike