Venčanica Jelisavete Orašanin i danas se komentariše: Blistala na venčanju sa Teodosićem, a tek da vidite šta je nosila tokom žurke

13.09.2023

00:09

1

Posebnu pažnju je privukao njen šlic

Venčanica Jelisavete Orašanin i danas se komentariše: Blistala na venčanju sa Teodosićem, a tek da vidite šta je nosila tokom žurke
Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić venčali su se 25. juna 2017. godine, a svadbeno veselje napravili su u jednom prestoničkom restoranu.

Kao i uvek, sve je je najviše zanimalo kako izgleda mladina venčanica, ali to se dugo nije moglo videti ni saznati.

No, na društvenim mrežama se tu i tamo mogu naći fotografije sa njenim kolegama koji su objavljivali fotografije, a ono što je mišljenje mnogih je da je Jelisaveta bila i te kako provokativna na svom venčanju.

Glumica je, naime, nosila haljinu sa dubokim šlicem, dok je gornji deo sav bio u čipki, pa iako je imala duge rukave, sve se moglo videti. Njen dekolte i razrez na donjem delu haljinie bili su u prvom planu.

No, ona u toj haljini nije ostala tokom celog dana, već ju je promenila za mnogo kraću. Jelisaveta je nosila belu, kratku haljinicu koja je imala efektan kaiš.

Posebnu tajnu njenog izgleda tog dana činio je široki osmeh, koji je jasno stavljao do znanja koliko je srećna što će život provesti pored voljenog čoveka, sa kojim danas ima dvoje preslatke dece.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike