Udaj se na brzinu, kaj se natenane: Ljubavna priča Jelisavete i Teodosića delovala je filmski, a sad se priča da se završava zbog preljube?

18.03.2024

15:09

1

Videli su se tek 19 puta pre venčanja, ali su bili sigurni u svoju ljubav

Udaj se na brzinu, kaj se natenane: Ljubavna priča Jelisavete i Teodosića delovala je filmski, a sad se priča da se završava zbog preljube?
Jelisaveta i Miloš Teodosić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mediji su danas preneli da se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić razvode nakon sedam godina braka, a ova vest šokirala je javnost uzimajući u obzir to da iza sebe nisu imali veće skandale.

Njihova ljubavna priča započeta je još 2016. godine, kada su se upoznali u Rusiji na Miloševu inicijativu, te niko ne bi pomislio da će on, kao što se šuška, biti i inicijator navodnog razvoda.

ATAImages/ A.A.
Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

Njih je spojila zajednička prijateljica, kreatorka Milica Opačić, koja je sa glumicom otputovala u Rusiju kako bi se tamo slikala za njene modele. Međutim, izvori za domaće medije, tvrde da iako su se odmah "na prvu" jedno drugome dopali, Jelisaveta nije želela to da prizna i da ga "juri" kao njegove prethodne devojke, što se Milošu još više dopalo.

Ljubav je krunisana posle svega nekoliko meseci - u junu 2017. godine organizovano veliko svadbeno veselje.

- On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju - ispričala je glumica u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" i dodala da je mnoge članove njegove porodice upoznala tek na samom venčanju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

Borba za potomstvo

Ubrzo posle venčanja, par je otputovao u Ameriku zbog košarkaševih profesionalnih obaveza, a gde je Jelisaveta 2019. rodila ćerku Petru. Tamo se nisu dugo zadržali, te je nova adresa ubrzo postala Bolonja, gde im se 2021. godine rodio sin Bogdan.

- Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan, pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled - istakla je Jelisaveta, pa dodala:

- Petra i Bogdan su pokupili malo od mene i malo od Miloša, ali vreme će pokazati na koga više liče. Još su mali da bi se sve videlo - rekla je šarmantna glumica jednom prilikom.

Inače, ona je tek nedavno otkrila da je pre ćerke imala nekoliko spontanih pobačaja, nakon čega se podvrgla i vantelesnoj oplodnji.

- Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da bude jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj i prolazila sam kroz razne faze. Vantelesnu sam radila usputno. Snimanja i rad su bili jedini način da to preživim. Imala sam strah od neuspeha. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo i smirila, a imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra.

ATAImages/ A.A.
Miloš Teodosić sa sinom i ćerkom

Tokom prošle godine, porodica Teodosić se preselila ponovo u Beograd, gde je košarkaš potpisao ugovor za "Crvenu Zvezdu", a na glumica ga je tokom sezone često bodrila sa decom sa tribina. Po dolasku u Srbiju, glumica je ponovo počela aktivno da snima, s obrzirom da je prethodno smanjila angažmane i tokom života u inostranstvu se posvetila kućnim poslovima.

- Aposlutno da i ne stidim se toga (što sam tamo domaćica). To je jedan od težih poslova. Mogu da igram svake večeri predstavu, manje bih se umorila. Bolonja jeste miran grad, porodični, što nam u ovom periodu života aposlutno odgovara. Deca su mala, blizu je park... Sve nam je blizu. Koncetrisani smo jedni na druge. Baš uživam - naglašava ona za "Super TV".

Instagram printscreen/jagodenamagli
Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

Podsetimo, kako se dalje navodi, košarkaš je taj koji je podneo zahtev za razvod braka navodno zbog glasina o prevari s njene strane, preko kojih nije mogao da pređe. Iako se još uvek nisu oglasili akonto ove teme, spekuliše se da već mesecima njihov odnos „nije dobar, ali se trude da to ne osete njihovi naslednici".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike