Voditelj jutarnjeg programa primljen u Urgentni centar: Ne plašim se!

02.07.2024

14:10

0

Nedavno je operisan u jednoj privatnoj klinici, a zbog daljih ispitivanja prebačen je u državnu instituciju

Voditelj jutarnjeg programa primljen u Urgentni centar: Ne plašim se!
Božidar Gutić - Copyright Printscreen / Jutarnji Program TV Happy

Voditelj jutarnjeg programa na „srećnoj" televiziji, Božidar Gutić, primljen je danas u Urgentni centar. Nakon operacije koju je imao 9. juna u jednoj privatnoj klinici, Gutić je zbog daljih ispitivanja prebačen u državnu instituciju.

- Evo me upravo na prijemu u Urgentnom centru. Nedavno sam operisan. Zapravo bila je rutinska kontrola nakon čega je usledila operacija. Nažalost, tromboza koja se pojavila nakon intervencije je sada u postupku izlečenja. Najvažnije je da se na vreme otkrilo, iako nisam imao nikakakve indikacije, niti me je išta bolelo. Treba voditi računa da se na vreme otkrije da ne dođe do završne faze bolesti, a to je već siguran put do Ruzveltove - i našalio se Guta u razgovoru s „Kurirom", pa je potom dodao kako strah kod njega uopšte nije prisutan, jer je uveren da je u veoma sigurnim rukama stručnjaka.

Božidar Gutić, Printscreen / Jutarnji program TV Happy
 

- Ne plašim se, gde ja da se plašim, ja sam neuništiv. Znate, na vreme su mi otkrili polip koji je bio sa visokim stepenom gradacije ka karcinomu i to je eliminisano i život mi je spašen. Lekari su bili sigurni da bi se razvio u ozbiljan karcinom da ne može ništa da se uradi - objasnio je on.

Onda, dao je i savet javnosti, vodeći se svojim primerom.

- Pre svega da povedu računa oko preventivnih pregleda. Pogotovo kada je u pitanju debelo crevo jer je to najpodmukliji oblik bolesti koji može da zahvati organizam, a kada čovek postane svestan bolesti iliti problema onda je kasno. Prevencija i redovan odlazak kod lekara je spas - kazao je za pomenute medije Božidar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike