Ovako sad izgleda Tomislav, koji je vodio „City" posle Boška Jakovljevića! Mnogi ga ne bi prepoznali: Nisam se uklapao u estradni milje!

11.12.2023

17:19

0

Potpuno je nestao s malih ekrana

Ovako sad izgleda Tomislav, koji je vodio „City" posle Boška Jakovljevića! Mnogi ga ne bi prepoznali: Nisam se uklapao u estradni milje!
Tomislav Milić - Copyright Youtube screenshot / dovlabg

Kada se prvobitna postavka emisije „City" povukla, Tomislav Milić godinama ju je vodio. Danas, međutim, nema ga na malim ekranima, jer nakon što je „preuzeo štafetu" od Boška Jakovljevića, te Stanka Škugora, a onda i zaplivao voditeljskim vodama, poželeo je nešto značajno ozbiljnije i tako krenuo ka tome.

Svakako, „City" mu je ostao u lepom sećanju.

 

 

- Vodio sam „City" od 2008. do 2013. godine. Nakon pet godina sam prestao da radim taj posao, jer sam ga prerastao i poželeo sam da se bavim nečim ozbiljnijim. Inače, po struci sam lingvista, tako da se nikad generalno nisam uklapao u ceo taj estradni milje. Moja interesovanja su oduvek bila vezana za kulturu, bioskop, pozorište, galerije, izložbe i strani šou-biznis, klabing, festivale... - nabrajao je svojevremeno on, pa dodao:

„Svetske face su me iznenadile!"

 

 

- Ipak, ponosan sam na brojna svetska imena sa kojima sam radio, među kojima su 50 Cent, članice sastava „Pussycat Dolls", Boj Džordž, kao i brojni dobitnici Oskara, Gremija i drugih prestižnih nagrada. Kad sam upoznao sve te svetske face, iznenadio sam se koliko su prizmeni, svi do jednog. Upravo zbog njih sam i shvatio da pravi glamur u Srbiji ne postoji, da je on negde tamo na Zapadu – kazao je bio „Pulsu".

Milić, koga sudeći po objavama s Instagrama danas mnogi ne bi ni prepoznali, tu se nije i zaustavljao.

- „City" je bio deo mog odrastanja i sazrevanja, ali prevazilaženja ega. Kada radiš na televiziji konstantno si izložen kritikama, pa tako često čuješ komentare da nisi lep, da si dosadan ili da neko radi taj posao bolje od tebe. Ipak, kroz sve to naučiš da se izboriš sa tim i, pre svega, sa samim sobom i negde na kraju shvatiš da si tu gde jesi jer ipak radiš svoj posao dobro - objasnio je on, koji je s nekadašnjim kolegama ostao u kontaktu.

Uvek se obraduje kada ih sretne, ali ovim se poslom više ne bavi.

- Trenutno sam u IT sektoru, a pre toga sam imao izlete u marketing i digitalni marketing - zaključio je bio jednom prilikom Tomislav.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike