Baka Prase raskinuo s devojkom! Anja Bla otkrila razlog zašto: On „test" nije prošao, ja svoj jesam! (FOTO)

02.07.2024

08:55

0

Objasnila je i kako mu je ona „postala prepreka"

Baka Prase raskinuo s devojkom! Anja Bla otkrila razlog zašto: On „test" nije prošao, ja svoj jesam! (FOTO)
Anja Bla - Copyright Instagram screenshot / anjablaa

Anja Blagojević i Bogdan Ilić, javnosti poznati i kao Anja Bla i Baka Prase, izgleda su definitivno rešili da raskinu svoju vezu. Oglasivši se u svojim „storijima" na ovu temu - influenserka je podigla ogromnu prašinu istakavši razlog zašto, te da je on bio „krivac i pokretač" čitave te priče.

S fanovima je, takođe, podelila da je on trenutno u procesu selidbe, a da ona ostaje u njihovom stanu. Hejterima, s druge strane, poručila je da se nada da će prestati da joj šalju komentare pune predrasuda o njoj, jer je „istina upravo suprotna".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

 

- Uz Bogdana sam bila uvek... Šta god da je bilo, ja sam uvek ostajala s njim i bila mu podrška. Ja sam svoj „test" prošla više puta. On svoj „test" nije prošao. Možda se trudio, ali nije uspeo... - napisala je ona na početku svog vrlo opširnog obraćanja.

„Postala sam mu prepreka!"

- Budući da je razlog raskida njegova ogromna želja za još više novca, a ja sam postala „prepreka" u ostvarivanju toga, nadam se da i ovaj put neće svi prsti biti upereni u mene kako sam ja najveća sponzoruša, kako sam ja njega iskoristila zbog para i popularnosti... Zaista po drugi put ne mogu da se nosim sa tim i smatram da to nisam zaslužila. Istina je kao što vidite skroz kontra - naglasila je, osvrnuvši se i na prekid koji su nešto ranije imali, što vas takođe čeka u galeriji koja sledi.

- Mimo ovoga želim da mu se zahvalim na svemu što je učinio za mene do sada i što me je ipak dug vremenski period činio presrećnom. Ovo je naš kraj - zaključila je kasnije uz emotikon srca, a i on je na sličan način „ostavio" svoje „storije" na Instagramu.

Poruka Bake Praseta, Instagram screenshot / bakaprase
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike