Novi sukob Vojaža i Bake Praseta! Reper ga vratio na fabrička podešavanja: Kako idu restorani?

14.06.2024

13:34

0

Jutjuber je prvi počeo sa prozivkama

Novi sukob Vojaža i Bake Praseta! Reper ga vratio na fabrička podešavanja: Kako idu restorani?
Baka prase i Vojaž - Copyright ATA Images

Baka Prase odlučio je da nastavi rat sa treperom Mihajlom Veruovićem Vojažem, pa je stigla nova prozivka za sok koji je muzičar lansirao.

Jutjuber je u lajvu uz podsmeh rekao da je Vojažev sok kao "gel za tuširanje", smejući se naglas, ali je Vojaž ubrzo imao odgovor.

- Burazeru, to što je tebi propao biznis, ne treba da prozivaš tuđe. Inače, kako idu restorani? - upitao je reper jutjubera, s obzirom na to da je Baka nedavno posle kratkog vremena zatvorio lanac svojih restorana.

Instagram screenshot / voyage.mp3
Baka Prase

Podsetimo, njihov sukob nastao je 2020. godine, te je Baka tada Vojaža nazivao Blamažom, a reper je kasnije tvrdio da je dobijao i pretnje. 

- Sukob je izbio jer sam rekao da jutjuberi ne mogu da prave muziku kao muzičari. Bogdan je iskoristio tu moju izjavu i oblikovao je u svom klipu onako kako mu odgovara i od toga ubirao preglede. Glupo je što je to uradio na jedan prost i nekulturan način. Osećao sam se glupo kada je ta, nazovi pesma, objavljena na Jutjubu. Kako drugačije da se osećam kada me neko proziva i pljuje dok to gledaju milioni ljudi i smeju se - rekao je Mihajlo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike