Baka Prase se pohvalio novim stanom: Tvrdi da ga je platio dva miliona evra, ima teretanu i spa, a evo i sa kim živi u 300 kvadrata!

30.12.2023

10:16

1

Video je objavio na svom Jutjub kanalu

Baka Prase se pohvalio novim stanom: Tvrdi da ga je platio dva miliona evra, ima teretanu i spa, a evo i sa kim živi u 300 kvadrata!
Baka Prase i Anja Bla - Copyright Baka Prase Youtube screenshot

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, na svom Jutjub kanalu objavio je novi video koji nosi naziv "Moj novi stan od 2.000.000 evra - 300 kvadrata luksuza".

Kako je istakao, on će u svom novom stanu živeti sa devojkom Anjom, a onda je pokazao i šta sve poseduje. Kako se moglo videti na snimku, osim ogromne dnevne sobe, on ima i teretanu, spa, ali i apartman za goste. 

Tu je lažni kamin, kao i posebna soba za Anju u kojoj će se ona, snimati, šminkati i sređivati, a u kojoj se nalazi i ogroman garderober.

U stanu se nalazi i ogromno kupatilo, a spavaća soba poseduje veliki krevet u kom će moći da uživa sa devojkom. Sve je u zlatnim i bež tonovima, a kako je sam naveo, stan ima 300 kvadrata i koštao ga je dva miliona evra.

Instagram printscreen/anjablaa
Baka Prase i Anja Bla

Inače, Baka je poznat po kontroverznom ponašanju, pa je tako nedavno osvanuo snimak na kom vozi centrom Beograda, a u kolima sa njim je bio reper Desingerica, koji je skakao i simulirao odnose.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike