Vojaž i Baka Prase zakazuju tuču? Jutjuber maksimalno provocira, pozvao mu i oca na fajt! Mihajlo: Taman da se pomoli za tebe

20.06.2024

08:30

0

Obnovili su sukob pre pet dana

Vojaž i Baka Prase zakazuju tuču? Jutjuber maksimalno provocira, pozvao mu i oca na fajt! Mihajlo: Taman da se pomoli za tebe
Vojaž i Baka Prase - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Printscreen/Youtube

Baka Prase i Mihajlo Veruović Vojaž zaratili su ponovo kada je jutjuber najednom prozvao repera za čaj koji je lansirao na tržište, a sada je sve otišlo predaleko. Odnos Bake i Vojaža stigao je možda i do fizičkog obračuna, s obzirom na to da jedan drugog sada izazivaju na fajt, a jutjuber je čak i svog oca sveštenika SPC Nenada Ilića uključio u sve.

- Biraj vreme i mesto. Povedi i dečka da vas obojicu na*erem - uputio je poziv na dvoboj Ilić, a onda dodao u sledećem Insta storiju uz fotografiju sa ocem.

-  Možemo i dva na dva. Sem ako se Blamažov ćale ne plaši kaluđera - napisao je Baka, pa je usledio odgovor Veruovića:

- Taman da se ćale pomoli za tebe.

Provokacije, koje inače traju već nekoliko dana, nastavile su se kada je jutjuber u lajvu ponovo provocirao repera, pa je istakao da je od Vojaža "teži i viši za boks meč", ali Veruović nije želeo da odustane.

- Da imaš 100 kila više, nebitno je. Daj datum i vreme, do tad je Baka Cava - napisao mu je Mihajlo.

Pojedinci na društvenim mrežama smatraju da je reč o "fejk" svađi zbog medijske pažnje, a s druge strane, Baka i Vojaž imali su već sličnu prošlost. Njihov sukob počeo je 2020. godine, a Veruović je otkrio kako je tada svađa krenula:

- Sukob je izbio jer sam rekao da jutjuberi ne mogu da prave muziku kao muzičari. Bogdan je iskoristio tu moju izjavu i oblikovao je u svom klipu onako kako mu odgovara i od toga ubirao preglede. Glupo je što je to uradio na jedan prost i nekulturan način. Osećao sam se glupo kada je ta nazovipesma objavljena na Jutjubu. Kako drugačije da se osećam kada me neko proziva i pljuje dok to gledaju milioni ljudi i smeju se.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike