Ljubavni trougao skriven iza „Harija Potera": Muž me je varao sa Helenom Bonam Karter, a ja sam bila slepa kod očiju!

01.07.2024

16:10

0

Dugo zatim se osećala kao da „niko i ne može nju da voli"...

Ljubavni trougao skriven iza „Harija Potera": Muž me je varao sa Helenom Bonam Karter, a ja sam bila slepa kod očiju!
Helena Bonam Karter - Copyright Profimedia

Zvezde filmova o „Hariju Poteru" Emu Tomson, koja je bila Sibil Treloni, Helenu Bonam Karter odnosno Belatriks Lestrejndž, te Keneta Branu koji je u pomenutom ostvarenju „nosio ime" Gilderoj Lokhart spaja još nešto pored posla. Ema i Kenet, naime, bili su u braku od 1989. do 1995. godine, a on je glumicu prevario sa Helenom, što je nju toliko zgranulo - da je isti taj „gorak ukus" uspela da prenese i na veliko platno radeći na ostvarenju „U stvari ljubav", prema sopstvenom priznanju svojevremeno.

Ema Tompson i Kenet Brana, Profimedia
 

Prevara je i te kako stavila tačku na njihov brak, a Helena i Kenet bili su posle još pet godina u vezi. Prema ondašnjim sumnjama, spojio ih je film „Frankenštajn" iz 1994, za potrebe kog su i tumačili ljubavnike. Par godina unazad, inače, Ema i Helena su „delile ekran" (film „Howard's End").

Ema Tompson i Kenet Brana, Profimedia
 

- Bila sam slepa pored očiju. Iz toga sam naučila koliko je lako biti u tom stanju, kad želiš negde i sam sebe da obmaneš. Posle toga bila sam poluživa. Osećanje da me neko može voleti, da sam osoba vredna tako nečeg, otišlo je kroz prozor - pričala je jednom prilikom Tompsonova za „New Yorker", koju je čitavo „iskustvo" ostavilo i sa velikom dozom posramljenosti.

Helena Bonam Karter i Kenet Brana, Profimedia
 

Vremenom, uspela je da oprosti Heleni i usmeri, pa u potpunosti i smiri svoja sećanja kao Karen („U stvari ljubav"). Suprug Greg Vajz, takođe, mnogo joj je pomogao u tome - on je bio taj koji je „pokupio delove i sastavio ih".

Ema je Grega upoznala dok su snimali „Razum i osećajnost", a u to vreme - vesti o krahu njenog prethodnog braka još nisu bile baš obelodanjene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike