Hju Grant otkrio koje scene se najviše plašio u čuvenom filmu: Od mučnog snimanja do remek-dela (VIDEO)

03.12.2022

10:00

0

Autor: Dejan Ćirić

„Uopšte mi se nije svidelo da igram, a kamoli da uvežbam taj ples“, priznao je glumac

Hju Grant otkrio koje scene se najviše plašio u čuvenom filmu: Od mučnog snimanja do remek-dela (VIDEO)
Hju Grant - Copyright Profimedia

Iako su prošle dve decenije od premijere filma „U stvari ljubav” on je podjednako aktuelan tokom svake sezone novogodišnjih i božićnih praznika u celom svetu i nezaobilazan deo prazničnog repertoara.

Glumačka postava čuvenog ostvarenja se povodom velikog jubileja okupila kako bi proslavila 20. godišnjicu filma u posebnoj epizodi pod nazivom „The Laughter & Secrets of Love Actually: 20 Years Later“ na ABC-ju.

Profimedia
 

Britanski glumac Hju Grant je tom prilikom otkrio da nije zadovoljan kako je odigrao neke scene, a određene su mu čak bile mučne. Grant je rekao da se najviše plašio scene kada je trebalo da igra kao premijer uz pesmu „Jump”.

Stalno je govorio „ne“

- Video sam to u scenariju i pomislio da to neću moći da uradim. Uopšte mi se nije svidelo da igram, a kamoli da uvežbam taj ples - priznao je glumac.

Reditelj Ričard Kertis, koji se takođe pojavljuje u specijalnoj emisiji povodom jubileja, izjavio je da je Grant neprestano govorio „ne” kada je ideja o toj sceni prvi put predstavljena i bio je posebno mrzovoljan kada je došao dan da se izvede pred kamerama.

Međutim, pošto je scena bila „ugovorna obaveza”, snimanje je odrađeno i stvoreno je remek-delo.

Uprkos tome, Hju Grant još uvek nije prihvatio tu scenu.

- Nisam poznat kao neko ko je dobar sa ritmom i ne osećam se prijatno kada moram tako živahno da igram - rekao je glumac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike