"Roditelji je nisu podržavali"! Ivana Boom Nikolić je prolila more suza, drugarica otkrila nepoznate detalje

29.06.2024

16:55

0

Prisetila se i njene velike ljubavi

"Roditelji je nisu podržavali"! Ivana Boom Nikolić je prolila more suza, drugarica otkrila nepoznate detalje
Ivana Boom Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ivana Boom Nikolić je postala poznata široj javnosti kao jedna od pevačica prve postave grupe "Hurricane".

Nikad nije skrivala da je rodom iz Niša, a sada su oni koji je poznaju otkrili detalje o njoj za koje javnost možda nije znala.

Njena drugarica iz plesne škole tvrdi da je od početka znala da će Ivana biti zvezda, ali je istakla da je sve to sa sobom nosilo i predrasude sa kojima se još u Nišu suočavala.

- U osnovnoj školi, bilo je tu još mnogo devojčica koje su htele da treniraju ples, i javljala se ta neka ljubomora, kad se neko ističe, kad je neko i talentovan. Sećam se tog prvog dana, da je mnogo devojčica prišlo i reklo ako nju primiš, kao što si izabrala prvu, mi nećemo da treniramo, rekla sam im: „Dobro, to je vaš izbor“ - priča Ivanina drugarica i nastavlja:

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivana Boom Nikolić

- I posle toga, eto, nastavila je, bila je vredna, redovna na svim trenizima, bila je kapiten, prva i zaista najtalentovanija u timu. Mnogo godina je bila državni prvak sa svojim timom, dosta smo putovali, imali smo mnoga internacionalna takmičanja, Austrija, Italija, Španija, gde god da smo išli, bili smo prvi, Ivana je, naravno, uvek uzimala to neko prvo mesto, tako da, nije samo da se bavila rekreativno plesom, bila je stvarno uspešna u tome - kaže Ivanina drugarica.

Ivana je u plesnoj sali često znala i da zaplače, a jedan od razloga je bio taj što je porodica nije podržavala da nastupa.

- Bilo je i teških momenata i ljubavi, i nije imala podršku, naprimer, to mogu slobodno da kažem, nije imala podršku porodice, što se tiče tih nastupa javnih i svega, dosta su bili onako strogi sa njene strane, ja sam tu dosta uticala na njenu porodicu da je podržavaju, ali bilo je tu problema - kaže drugarica i dodaje da je Ivana uspela da se izbori sa svim.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivana Boom Nikolić

- Ona kako ne trpi autoritet, tako nije trpela autoritet ni kod kuće, pa se sama nekako izborila sa svim tim stvarima. Da je neka druga devojka u pitanju, verovatno ne bi bila gde jeste sada. Da je više slušala porodicu, ili tako, ne bi ona bila sada tu gde jeste, definitivno. Bilo je i suza, bilo je svega, znala je i sa mnom da se raspravlja i da drži svoje, ona je prosto takva, ali meni je baš drago što je ona uspela.

Ivanina drugarica je otkrila i kakav je bio Ivanin ljubavni život.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivana Boom Nikolić

- Bilo je fatalnih ljubavi, ali Ivana je devojka koja se veže, ako pričamo o ljubavi, ona se veže za jednog. I imala je dugu vezu sa jako finim i kulturnim momkom, koji je ovde provodio dane. Znači, gde god je ona bila, tu je bio i on. Ja mislim da je tako i ostalo. Nije imala, da kažem, neke opasne momke, uvek je imala nekog dobrog i finog dečka i imala je jednu dugu vezu. Taj dečko je stalno podržavao i on je isto bio sportista i član, deo naše plesne porodice zajedno sa njom i uvek je podržavao. Ali je ona i tu bila uvek nekako autoritet. I u vezi je ona bila, morala je da vodi glavnu reč - sa osmehom je rekla pevačicina drugarica u emisiji "Metar moga sela".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike