Sestra Ivane Nikolić radi u prosveti! Starija je od bivše "uraganke" osam godina i ovako izgleda (FOTO)

18.12.2023

10:33

0

Imaju neke sličnosti

Sestra Ivane Nikolić radi u prosveti! Starija je od bivše "uraganke" osam godina i ovako izgleda (FOTO)
Ivana Nikolić - Copyright ATA Images/M.P.

Ivana Nikolić prisutna je na sceni nekoliko godina, ali se ne zna mnogo toga o njenom privatnom životu. Pevačica je sada otkrila da ima sestru, koja joj je podarila nećakinju.

- Ovo su moja sestričina i rođena sestra, koja je starija od mene osam godina. Ona je profesorka biologije - rekla je Ivana na početku.

 

- Inače, sestra ne voli da se snima, ali je sada pristala, jer sam baš retko sa njima u Nišu, oni nisu u Beogradu. Moja sestričina je ista kao ja kad sam bila mala, to kažu i moji fanovi - dodala je pevačica u emisiji "Magazin in".

U galeriji u sredini teksta pogledajte kako izgleda Ivanina sestra.

Podsetimo, Ivana Bum Nikolić bila je jedna od članica prve postavke grupe "Hurricane", zajedno sa Sanjom Vučić i Ksenijom Knežević. Po raspadu tima, Ivana je nastavila solo karijeru.

ATAImages/ A.A.
Ksenija Knežević, Sanja Vučić, Ivana Nikolić

 

- Setna sam, fale mi naravno njih dve, radile smo pet godina zajedno, ali sam pripremljena jer smo znale da nećemo ostati zajedno. Privikavamo se na to da svaka ide svojim putem, ali možda se nekad zajedno spojimo, da imamo neki koncert zajedno - rekla je Nikolićeva nedugo posle prekida saradnje sa devojkama.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike