Ivana Nikolić bez ustezanja o udvaračima: Evo šta joj šalju u porukama, pa kakvog bi muškarca ona volela da ima pored sebe!

01.05.2023

17:01

0

Značajno je manje onih koji joj uživo prilaze i, kako kaže, sve se svelo na društvene mreže

Ivana Nikolić bez ustezanja o udvaračima: Evo šta joj šalju u porukama, pa kakvog bi muškarca ona volela da ima pored sebe!
Ivana Nikolić - Copyright ATAImages/M. M.

Iako važi za jednu od najpoželjnijih pevačica Ivana Nikolić, nekadađšnja članica sastava „Hurricane", priča kako joj uživo malo ko prilazi. Onlajn udvarača, međutim, ima i na pretek, a oni je posebno nasmeju kada je prose putem poruka.

- Malo je muškaraca koji mi prilaze, a još manje onih koji imaju prave džentlmenske manire. Sve se svelo na društvene mreže, pa me tamo najčešće i „startuju". Šalju mi mnogo poruka, a najviše se nasmejem kada me pitaju da se udam za njih - kazala je ona za „Informer", pa nastavila o tome kako ne traži pomoć jačeg u baš svim situacijama u životu; šta više, trudi se da bude što samostalnija.

„Za takve stvari mi muškarac nije potreban!"

- Nekoliko puta sam zamenila sijalicu u stanu i ekserom izbušila rupu u zidu. Za takve stvari mi nije potreban muškarac, ali je lepo ako imate pored sebe nekog ko može da vam pomogne u tome. Trudim se da budem što samostalnija - izjavila je Nikolićeva, pa se u razgovoru s pomenutim medijima dotakla muških i ženskih poslova, odnosno toga da li smatra da toga ima.

- Ako je reč o teškom fizičkom radu, onda je to definitivno za njih! Sve ostalo je stvar dogovora između žena i muškaraca - izjavila je Ivana.

 

 

Upitana da li bi radije imala dečka koji sate provodi pred ogledalom ili nekoga ko glasno navija gledajući fudbal, odgovorila je:

- Moj muškarac može da se macka kremama, kuva, prostire veš, a zatim da pije pivo dok gleda fudbal na televiziji... Eto, nek radi pomalo sve od toga! Balans je najbitniji. Najvažnije je da mi partner prija i da ima osobine kojima se divim - objasnila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike