Duško Tošić bio u vezi sa ovom pevačicom?! Odbila da odgovori na ključno pitanje, a pričala o skandalu fudbalera sa Karleušom!

28.06.2024

12:07

0

Živela je jedno vreme u Istanbulu

Duško Tošić bio u vezi sa ovom pevačicom?! Odbila da odgovori na ključno pitanje, a pričala o skandalu fudbalera sa Karleušom!
Duško Tošić - Copyright A.A./ATAImages

Jelena Karleuša i Duško Tošić već dugo su u procesu razvoda, a tek što se stišala drama o navodnom nasilju u njihovom porodičnom domu, crnogorska pevačica Jasna Šćepanović progovorila je o poznanstvu sa njim.

Ona je čak komentarisala i kakav je fudbaler privatno, ali nije želela da kaže u kakvom su tačno odnosu bili, čime je izazvala sumnje da su možda bili i više od prijatelja.

ATAImages/ A.A.
Jelena Karleuša

- Poznavajući Duška mislim... Ne verujem u tu priču. Duško ima svoje manire i kulturu, on je fenomenalan momak. Generalno, ne podržavam nasilje, bilo kakav vid nasilja... Zarad slave izgleda da je sve dozvoljeno - rekla je Jasna najpre, a onda na konkretno pitanje da kaže u kom odnosu je bila sa Tošićem i kako su se upoznali dala je veoma mističan odgovor:

Instagram printscreen/jasna_scepanovic_
Jasna Šćepanović

- Ja sam živela dugo godina u Istanbulu i puno fudbalera i košarkaša sam upoznala tamo - nasmejala se i dodala:

Instagram printscreen/jasna_scepanovic_
Jasna Šćepanović

- Ti voliš puno da pitaš. Neke stvari treba sačuvati za sebe. Znamo se dobro i ja za njega imam samo reči hvale. Kvalitetan je momak i dobar roditelj sigurno. Ne ulazim u tuđe priče iza zatvorenih vrata - rekla je ona za emisiju "Pravo lice estrade".

Podsetimo, Tošić je demantovao da je ikada bio nasilan prema pevačici, dok je Karleuša nekoliko dana kasnije priznala da je sporazumni razvod u toku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike