Komšinica Jelene Karleuše čula kako pevačica vrišti: Uplakana je zvala u pomoć, a Duško je psovao

09.06.2024

09:18

1

Pevačica je bila vidno uznemirena

Komšinica Jelene Karleuše čula kako pevačica vrišti: Uplakana je zvala u pomoć, a Duško je psovao
Duško Tošić i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/MN Press

Jelena Karleuša juče rano ujutru prijavila je policiji svog supruga Duška Tošića zbog fizičkog nasilja. Kako prenose mediji, fudbaler je u alkoholisanom stanju upao u njihovu vilu na Dedinju, gde je zatekao suprugu sa prijateljem, nakon čega je nasrnuo na njega.

U pokušaju da ih razdvoji i Karleuša je zadobila nekoliko udaraca, ali je ostala bez vidljivih tragova nasilja.

Tim povodom oglasila se i njena komšinica koja tvrdi da je čula galamu iz njihovog dvorišta, kao i pevačicu koja je molila za pomoć.

- Mene je probudila vika i Jelenino vrištanje i plakanje. Ovde je otvoren prostor, sve se čuje. Vika se čula u celoj ulici, bilo je strašno. Govorila je: "Pusti ga, pijan si, ubićeš ga!" Zvala je i u pomoć. Psi su uznemireno lajali. Jezivo. Duško je psovao, Jelena je uplakana govorila da ih pusti na miru i da ide napolje. Posle nekog vremena došla je i patrola, relativno brzo su došli. Zadržali su se u kući neko vreme. Jelena je bila uplakana, tresla se... Videlo se da je doživela težak šok. Tu je bio i neki visoki mladi dečko. I on je delovao sav zbunjen, posle je i on otišao, a Jelena se vratila u kuću. Sve je više porodičnog nasilja. Strašno - poručila je komšinica za Kurir.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša i Duško Tošić

Podsetimo, Jelena i Duško su se juče oglasili povodom mature njihove mlađe ćerke Nike, a pevačica je prethodno poručila da ne želi da govori o ovom skandalu.

- U cilju smirivanja medijskih napisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost koje porodice i težak period u kom se nalazimo. Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaveštena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima - poručila je JK posle incidenta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike