"Doktori su mi rekli da sam imala spontani pobačaj, a beba je bila tu": Tamara Milutinović prvi put o teškoćama u trudnoći

27.06.2024

15:48

0

Do sada ovo nije nigde ispričala jer ne želi da se seća tog perioda

"Doktori su mi rekli da sam imala spontani pobačaj, a beba je bila tu": Tamara Milutinović prvi put o teškoćama u trudnoći
Tamara Milutinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Tamara Milutinović i njen suprug Darko Jevtić roditelji su devojčice kojoj su dali ime Emili, a pevačica je sada prvi put pričala o tome kroz šta je prošla u trudnoći.

Kako je otkrila, njoj su rekli da je imala spontani pobačaj, što nije bio slučaj.

- To niko ne zna, mislim na javnost. Baš nisam želela da pričam o tome. Zajednički smo podneli taj pad, ali to nas je ojačalo. Bilo je to jako teško. Veoma traumatično sam to doživela, kao i svaka žena. Bili smo jedno drugom velika podrška u tim trenucima, kao što smo i svakog dana, inače - priča Tamara i nastavlja:

ATAImages/ A.A.
Darko Jevtić i Tamara Milutinović

- Govorili smo jedno drugom da je tako moralo da bude i da će sve doći na svoje, da ćemo imati puno dece. Na kraju nam je Bog podario Emili. Ja zapravo nisam izgubila bebu. Ona je sve vreme bila tu, iako su doktori rekli da je nema. Sve je bilo kako treba zapravo. Čudno, zar ne? Doktori su mi konstatovali spontani pobačaj, a to nije bio.

Ona je objasnila i šta se zbilo.

- Nakon mesec dana sam saznala da to ipak nije bio slučaj. To je vidno bio spontani, ali, eto, ostala je tu, sakrila se, đavolak mali. Nije se videla na ultrazvuku. Doktori su rekli da je "otišla" i onda je krenuo ceo taj prirodni proces. Međutim, ona je htela da se rodi. Veliki je borac. Imala sam jako rizičnu trudnoću vođenu pod budnim okom lekara - dodala je pevačica za Hype i nastavila:

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko Jevtić i Tamara Milutinović

- Bila sam jako dugo u Narodnom frontu. Ne volim da se sećam toga, naročito zato što je Emili sada živa, zdrava i ništa joj ne fali, ali da je bilo strašno - bilo je. Povukla sam se tih devet meseci, ne zato što fizički nisam to mogla da iznesem nego zato što mi je psihički sve teško padalo i nisam htela da se stresiram i opterećujem.

Kako kaže, bez supruga to ne bi mogla da izgura do kraja.

- Suprug mi je bio najveća podrška. Bez njega ne znam kako bih to pregurala. Mogli su svi tu da budu, i moji i njegovi roditelji, ali bez njega teško. Postoje periodi kada on tu ne može da bude zbog posla, ali srećom tada je tu bio - zaključila je Milutinovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike