Prva izjava Tamare Milutinović i Darka Jevtića posle venčanja: Htela sam da ga zgazim u crkvi, ali sam zaboravila(FOTO/VIDEO)

06.06.2024

19:08

0

Prvi ples će odigrati uz romantičnu baladu

Prva izjava Tamare Milutinović i Darka Jevtića posle venčanja: Htela sam da ga zgazim u crkvi, ali sam zaboravila(FOTO/VIDEO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Nakon prošlogodišnjeg intimnog građanskog venčanja, Tamara Milutinović i Darko Jevtić, danas su se izgovorili sudbonosno "da" i pred Bogom. Poznati par obavio je crkveno venčanje i krštenje njihove naslednice u Hramu Svetog Save, nakon čega su u jednom prestoničkom restoranu organizovali glamuroznu proslavu.

Pevačica je odabrala venčanicu u kojoj je izgledala poput princeze, ali je bila iskrena i istakla da jedva čeka da je skine.

- Jedva čekam da je skinem, kada prođe prvi ples i odahnem. Ni muž ne može normalno da hoda pored mene. Preteška je i ogromna, jedva sam ušla u kola. Što se tiče gaženja mladoženje nakon "da", htela sam, ali se nisam setila. Ja i dalje imam tremu, ona ne prestaje - rekla nam je ona kroz osmeh, pa dodala:

ATAImages/ A.A.
Darko Jevtić i Tamara Milutinović

- Prelepo nam je, ne mogu da opišem ovaj osećaj. Bilo je i suza i emocija, jedva čekam da sednem i saberem se - iskrena je Tamara i dodala da je bidermajer namenila jednoj prijateljici, ali nije želela da otkrije kojoj.

Nakon toga, oglasio se i mladoženja, te priznao da je osećaj neverovatan.

- Kada sam je video kako izlazi u venčanici, osetio sam se kao u filmu - rekao je mladoženja, a nakon čega su otkrili i da su izabrali da prvi ples odigraju uz numeru "Poslednja i prva ljubavi".

 

Pevačica nije krila i da uveliko rade na proširenju porodice.

- Obećala sam mu petoro dece, ali sada smo došli na troje.

Šta su još rekli o planovima, naslednici i ljubomori u braku pogledajte u videu ispod teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike