Ceca dala savet Piksiju šta da uradi pred utakmicu sa Danskom, otkrila mu gde greši: Vodila sam klub, znam kolika je to strast!

24.06.2024

18:11

0

Priznaje i da joj je stresno da gleda zeta na terenu koliko i sina u ringu

Ceca dala savet Piksiju šta da uradi pred utakmicu sa Danskom, otkrila mu gde greši: Vodila sam klub, znam kolika je to strast!
Copyright ATA Images

Svetlana Ceca Ražnatović se trenutno nalazi u Nemačkoj gde je, pre nekoliko dana, prisustvovala utakmici Srbija - Slovenija na Evropskom prvenstvu. 

Ona je sa ćerkom Anastasijom i dalje u pomenutoj zemlji i jedva čeka sutrašnju utakmicu, a sada je otkrila i kako se provodi.

- Sjajno se provodim u Minhenu, na nagovor moje ćerke sam ovde, tu smo da bodrimo našu reprezentaciju. Prelepi su mi utisci sa utakmice Slovenija - Srbija. Slikala sam se sa svim navijačima Slovenije, sa navijačima iz Srbije. Tačno se vidi velika ljubav između Slovenaca i Srba - rekla je Ceca, pa se prisetila vremena kada je ona vodila klub "Obilić":

ATAImages/M. M.
Ceca Ražnatović

- Imam i nekog pređašnjeg iskustva, razumem se u fudbal, vodila sam i fudbalski klub. Te stvari se nikad ne zaborave. Fudbal je najveća zaraza koja postoji. Dok sam vodila klub zapostavila sam u svoju karijeru, jer to je strast. Mislim da ćemo protiv Danaca da se konsolidujemo, da će proraditi srpski inat, Mnogo njih privatno poznajem, znam koliko im je ovo bitno. Smatram da će dati sve od sebe. Nekad je i Božija volja u pitanju.

Ceca kaže da joj je podjednako stresno kada gleda zeta na fudbalskom terenu, kao i sina Veljka Ražnatovića u boks meču.

- Isto mi je stresno kad gledam Veljkov boks meč i reprezentaciju. Volim kad moja zemlja pobeđuje, a isto tako kad moj sin pobeđuje. Malo mi je stresnije kad Veljko boksuje jer je opasniji sport, a ovamo mi igra zet, ne mogu da vagam - rekla je ona.

Posavetovala Piksija

Kao neko ko je imao iskustvo u vođenju kluba, Ceca je dala i savet selektoru naše reprezentacije Draganu Stojkoviću Piksiju.

FSS
Dragan Stojković Piksi

- Svesni smo da u paru ne mogu da igraju Mitrović i Vlahović, na veliku žalost, dva sjajna igrača, mislim da mi imamo problem sa veznim redom. Imamo odbranu koja je izginula svih ovih utakmica, problem je vezni red. Moj mu je savet da se malo pozabavi veznim redom i u zavisnosti od ekipe do ekipe, sa nekom ekipom morate igrati na kontru, sa drugom ofanzivno. Kad je ofanzivno stavljaš ofanzivce, kad je neka opasnija ekipa, moraš malo da se zatvoriš, da čekaš iz kontre da daš gol. Ali ja nisam trener, ja sam pevačica i vrlo uspešno radim taj svoj posao, ali mi smo Srbi i svi volimo da budemo treneri.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike