"Kako je gledam dok ona sočno komentariše": Anastasija objavila fotografiju sa Cecom sa tribina, njen pogled nasmejao sve! (FOTO)

20.06.2024

19:16

0

Uživale su danas zajedno bodreći reprezentaciju

"Kako je gledam dok ona sočno komentariše": Anastasija objavila fotografiju sa Cecom sa tribina, njen pogled nasmejao sve! (FOTO)
Ceca i Anastasija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Fudbalska reprezentacija Srbije danas je igrala sa reprezentacijom Slovenije na Evropskom prvenstvu, a utakmica je, u poslednjem trenutka, završena izjednačenjem, zahvaljujući Luki Joviću. 

Iako se danas nije pojavljivao na terenu, Nemanja Gudelj je imao veliku podršku sa tribina - roditelje, sestru, suprugu Anastasiju i taštu Cecu Ražnatović.

Majka i ćerka su u dresovima bodrile Orlove u Nemačkoj, a sada je Anastasija objavila fotografiju koja je mnoge nasmejala. Ona je, naime, imala čudan pogled dok je gledala u majku koja joj nešto priča, pa je to i objasnila.

- Moja faca sve vreme dok ona sočno komentariše - napisala je Anastasija. 

Instagram printscreen/nemanjagudelj
Anastasija i Nemanja Gudelj

Podsetimo,Anastasija je bila i na prvoj utakmici, kada je naša reprezentacija igrala protiv Engleza, ali tada majka nije mogla da bude sa njom zbog unapred zakazanog nastupa i obaveza.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike