"Kad se zapne i pokažu zubi vidi se kvalitet! Ceca se oglasila iz Nemačke: Moj zet je na prvom mestu!

18.06.2024

16:11

1

Ona je prognozirala i ko će dati gol Slovencima

"Kad se zapne i pokažu zubi vidi se kvalitet! Ceca se oglasila iz Nemačke: Moj zet je na prvom mestu!
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Ceca Ražnatović nestrpljivo čeka u Minhenu sledeću utakmicu na Evropskom prvenstvu, a vatreno će bodriti zeta Nemanju Gudelja.

Ona je pratila i meč sa Englezima, pa je ocenila i kako joj se sve činilo, ali otkrila i koga još voli od srpskih reprezentativaca.

- Jesam, gledala sam utakmicu protiv Engleske, navijali smo, navijaćemo i dalje. Apsolutno smo uz naš tim. Kako čitava naša zemlja, tako i ja. Nadam se, imam pozitivan doživljaj na sve to. Videli smo protiv Engleske. Toliki strah, Englezi, Englezi, Englezi... Kad se zapne i kad se igra kako treba za svoju zemlju, i kad se pokažu zubi na fudbalski način, vidi se kvalitet. Mislim da imamo mnogo velike šanse da prođemo dalje, sve je sada do nas - smatra Ceca, pa dodaje:

Tanjug/Nemanja Jovanović
Nemanja Gudelj

- Očekujem pobedu, ništa manje. I protiv Slovenaca i protiv Danaca!

U srcu joj je najpre njen zet, a onda je priznala koga još ceni.

- Moj zet je na prvom mestu. Mislim da imamo fantastičan tim i da možemo da napravimo dobar rezultat, a sad pojedince da izdvajam mislim da ne bi bilo fer - rekla je Ražnatovićeva, pa "prognozirala" ko će dati gol Sloveniji:

- Pavlović. Pavlović, Mitrović... Pavlović zna da iznenadi. Zavisi ko igra, ne znam. Ne prognoziram ništa, ko god da da, super je.

ATAImages/ A.A.
Ceca Ražnatović

Ukoliko Srbija ostvari dobar rezultat na EURO, nema sumnje da je Ceca spremna da pesmom podgreje atmosferu na potencijalnom dočeku.

- Ispraćala sam ih kad su otišli na EP. Najmanji je problem u pevanju, samo da se mi plasiramo. Lako ćemo da se dogovorimo oko muzike i atmosfere - zaključila je Ceca za Telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike