„Ne mogu više!" Nekadašnji pobednik „Pinkovih zvezdica" ganuo je Srbiju do suza, a sad bi da menja ime i ode s Balkana (FOTO)

23.06.2024

10:55

0

Na samoj je ivici da okrene potpuno novi list

„Ne mogu više!" Nekadašnji pobednik „Pinkovih zvezdica" ganuo je Srbiju do suza, a sad bi da menja ime i ode s Balkana (FOTO)
Marko Bošnjak - Copyright Instagram screenshot / markobosnjaak

Pobednik druge sezone „Pinkovih zvezdica", Marko Bošnjak, nekadašnji je takmičar pomenutog šoua koji je emotivnim izvedbama uspeo celu Srbiju da rasplače.

On se i dan-danas bavi muzikom, a odgovarajući na pojedine oprečne komentare vezane za njegovu poslednju objavljenu pesmu istakao je i kako bi se rado odselio odavde, te nastavio da stvara pod drugim imenom zbog svega kroz šta prolazi.  

- ...Ovi što pričaju da iza mene stoji neka agenda i da nemam talenta jer ga oni ne vide, da, sigurno nemam talenta ako ga vi ne vidite... - ironičan je bio Marko na Instagramu pa je potom, između ostalog, dodao: Da iza mene stoji neka agenda bio bih Bijonse do sada i ne bih živeo ovako kako živim. Molim vas, skinite mi se sa kičme, opraću pod vama... Uskoro će izaći moj prvi i poslednji album jer ne želim više da snimam muziku na Balkanu, da se nosim sa ovim ljudima - naglašavao je on.

 

 

Tu se, međutim, nije i zaustavljao.

 

 

- Jednostavno, mislim da ću da negde lepo se odselim i da živim daleko od ovog primitivizma. Stvaraću muziku i dalje jer me to čini srećnim, ali pod drugim imenom, na drugom jeziku. Zahvalan sam putu koji sam prošao, ali ne mogu više da se nosim sa ovim - zaključio je onda u okviru svojih „storija", pa zasigurno i pokrenuo lavinu reakcija svojih fanova.

Marko Bošnjak, Instagram screenshot / markobosnjaak
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike