Marko Bošnjak je rasplakao region, a onda nestao: Ovako izgleda dečak zbog kog Milan Stanković nije mogao da zaustavi suze! (FOTO)

26.12.2022

22:05

0

U Pinkovim zvezdicama je sve oduševio numerom Što te nema

Marko Bošnjak je rasplakao region, a onda nestao: Ovako izgleda dečak zbog kog Milan Stanković nije mogao da zaustavi suze! (FOTO)
Marko Bošnjak - Copyright Printscreen/YouTube/Pinkove zvezdice

Talentovanog dečaka Marka Bošnjaka publika je upoznala u muzičkom takmičenju „Pinkove zvezdice” 2016. godine. Tada je Marko imao samo 11 godina, a svojim glasovnim sposobnostima i nesvakidašnjim izvođenjem numere „Što te nema” osvojio je region.

Ostao je upamćen po tome što je četiri člana stručnog žirija - Jelenu Tomašević, Gocu Tržan, Leontinu Vukomanović i Milana Stankovića ostavio u suzama dok je pevao ovu pesmu. 

Printscreen/YouTube/Pinkove zvezdice
Milan Stanković se rasplakao zbog Marka Bošnjaka

 

Šest godina kasnije, Bošnjak se prijavio na hrvatski izbor za pesmu Evrovizije, „Dora” gde je ponovo očarao sve glasom. Tada je osvojio drugo mesto, a mnogi ga nisu prepoznali. Za pola decenije se mnogo toga promenilo, a ono što je sigurno jeste da je Marko ostao dosledan muzici.

Bošnjak više ne izgleda kao dečak kakvog ga pamtimo. Tada se šišao na kratko, a danas je potpuno promenio imidž. Ima kosu skoro do ramena, uradio je nekoliko tetovaža i oblači se poput rokera. 

Podsetimo, Marko se ove godine prijavio za Eurosong u Hrvatskoj, imajući veliku želju da ovu zemlju predstavlja u Torinu na Evroviziji pesmom „Moli za nas”, ali mu nažalost to nije pošlo za rukom.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike