Bivša žena Čeninga Tejtuma dobila treće dete: Dobrodošla na svet, devojčice naša! (FOTO)

23.06.2024

07:45

0

Sa izabranikom Stivom Kazijem ne krije radost

Bivša žena Čeninga Tejtuma dobila treće dete: Dobrodošla na svet, devojčice naša! (FOTO)
Džena Devan i Stiv Kazi - Copyright Profimedia

Bivša supruga Čeninga Tejtuma, Džena Devan, treći put se ostvarila u ulozi majke. Sa verenikom Stivom Kazijem dobila je drugo dete - ćerku kojoj su dali ime Rianon Li Ketrin Kazi.

Sa Čeningom, inače, ima još jednu naslednicu, desetogodišnju Everli, a s Kazijem je prethodno dobila sina Kaluma.

- Rodila si se i u naše živote donela toliko radosti i ljubavi. Istinski smo blagosloveni - poručila je na Instagramu ponosna majka, između ostalog, napominjući da se porodila još 14. juna.

Podsetimo, Džena je nedavno ispričala da i te kako planira da napravi svadbu sa Stivom. Do sada, međutim, nekoliko puta su pomerali datum kada će jedno drugom izgovoriti sudbonosno „da".

- Ostali smo 100 godina vereni (od 2020) jer se svašta izdešavalo otad... Pandemija, sad beba broj tri, tako da smo non-stop pomerali datum venčanja. Sad stvarno planiramo, biramo novi datum, sve. Verujem u tajming. Možda je i trebalo ovako, da ovo dete koje sada čekamo bude na neki način tu, kako bismo svi bili na okupu - prokomentarisala je bila u šouu Dženifer Hadson, dodajući da bi volela kada bi se u ulozi matičara našli Opra Vinfri ili Ru Pol.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike