Njegovo rođenje gledali su milioni ljudi, a sad je sin Kortni Kardašijan uradio nešto što joj je teško palo: Nije mi dobro!

28.05.2024

07:45

1

Nije bila spremna na to

Njegovo rođenje gledali su milioni ljudi, a sad je sin Kortni Kardašijan uradio nešto što joj je teško palo: Nije mi dobro!
Kortni Kardašijan i Mejson Disik - Copyright Profimedia

Mejson Disik, najstarije dete Kortni Kardašijan, kojeg je dobila sa Skotom Disikom, zvanično se pridružio društvenoj mreži Instagram.

Njegova majka i tetke Kloi i Kim nisu tako lako prihvatile ovo saznanje, iako su njihovi životi dominantno na društvenim mrežama, i putem njih, ali i njihovog rijalitija, postale su slavne. 

Kortni je objavila sinovljevu fotografiju na svom storiju, uz kratku poruku.

- Moja prva beba je na Instagramu i ja nisam okej - napisala je ona. 

Printscreen Instagram/kourtneykardash
Objava Kortni Kardašijan

Mejson je objavio nekoliko fotografija u tri objave - na prvoj pozira na terasi, na drugoj sa prijateljima i sestrom, a u trećoj objavi su njegov mlađi brat i on.

- Ne mogu da verujem da je moj Mejson na Instagramu. Onaj koji nas je nazvao Koko i Kiki je sada pravi tinejdžer. Ne mogu da verujem da se ovo dešava - napisala je Kloi, dok je Kim dodala:

- Ti si stvarno na Instagramu.

Zanimljiva je činjenica da je Mejsonovo rođenje snimljeno za finale četvrte sezone "U korak sa Kardašijanovima", pa je sada mnogima smešno što su poznate sestre tako emotivne što se on pridružio socijalnoj platformi. 

Profimedia
Skot Disik i Kortni Kardašijan

Mejson, kao i ostala deca Kortni Kardašijan, ranijih godina su bili deo šoua, ali ih sada retko viđamo u njihovom novom rijalitiju "Kardašijanovi"

Prvom unučetu Kris Džener ovo nije prvi put da je na društvenim mrežama. Godine 2020. on je otvorio naloge na Instagramu i TikToku, koji su ubrzo nestali.

- Mejson je otvorio neke tajne naloge tokom karantina. Oni su bili veoma brzo ugašeni - rekla je Kortni u jednom od ranijih intervjua.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike