On u klin, ona u ploču: Evo što su se Džena i Čening u stvari razveli, pa kakav odnos glumac sad zbog svega ima sa ćerkom!

14.10.2023

07:59

0

Zvanično, rastali su se u novembru 2019. godine

On u klin, ona u ploču: Evo što su se Džena i Čening u stvari razveli, pa kakav odnos glumac sad zbog svega ima sa ćerkom!
Džena Devan i Čening Tejtum - Copyright Profimedia

Džena Devan i Čening Tejtum upoznali su se na setu filma „Step up", zavoleli se, a onda i venčali u julu 2009. Četiri godine kasnije, par je dobio ćerku Everli i čitavu jednu deceniju proveli su u braku - da bi na kraju glumica podnela zahtev za razvod. Zvanično, rastali su se u novembru 2019.

Sada, pet godina otkako su bili izdali saopštenje da planiraju da stave tačku na njihovu veliku ljubav - fanovi su u prilici da saznaju šta se među njima u stvari deslio. Dok ona tvrdi da ju je još sama ideja o rastanku šokirala, on priča kako je to bio dug proces, za koji se znalo da će se završiti razvodom. 

Džena Devan i Čening Tejtum, Profimedia
 

U onom periodu, insajder je za „Us Weekly" pričao kako im se vremenom veza „vratila u dobro prijateljstvo"; često su putovali zbog poslovnih obaveza, ali svađa nije bilo. Drugi je tvrdio kako je „Čeningu dato tačno onoliko prostora koliko je i tražio", ali da je, kako su dani prolazili, postajalo sve jasnije da mu mnogo više prija kada nije tu što, naravno, za brak nije dobro.

Džena je, međutim, tokom intervjua koji je dala 2019. godine istakla da joj nimalo nije bilo lako, jer je verovala da do ovako nečeg nikako ne može da dođe. Uprkos izuzetno jakim emocijama, prema njenim rečima, naprosto su „pukli".

- Odvratno. Mnogo mi je bilo teško. Morala sam da se oprostim s onime kako sam zamišljala svoju budućnost. Kao, šta ću ja sad? Mi smo se ipak upoznali kad sam ja imala 24 godine, prosto nisam znala za život bez njega - objašnjavala je bila za jednom „People".

Nastavila dalje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan)

Ubrzo pošto se zavela, inače, Džena je uplovila u romansu sa Stivom Kazijem. Do 2019, već su bili i na pragu da se ostvare kao roditelji. Veridba je bila obavljena 2020, u februaru, a onda su dobili i sina Kaluma Majkla Rebela, mesec dana kasnije.

Čening, koji je potom sreću u ljubavi ponovo bio počeo da živi sa Zoi Kravic, tek ove godine progovorio je o krahu braka sa Dženom. Prema njegovim rečima, kada je „shvatio da se više skoro i ne poznaju, svu svoju pažnju usmerio je na ćerku".

Džena Devan i Čening Tejtum, Profimedia
 

- Dugo smo se mi svađali i bilo je jasno da je kraj za uglom, nekako. Jesmo mi bili mladi kada smo se upoznalil, zaljubili se jedno u drugo, ali smo onda i izabrali da živimo u toj zabludi da „je tako kako je". A kao dan i noć smo (nas dvoje). Postali. Kao roditelj, mnogo drugačije gledate na život, menjate se tada iz korena i vrlo dobro vidite svog partnera, pa tako i koje su to vaše razlike. Drugačije provodite svoje vreme, vaspitavate dete, rezonujete stvari uopšte... Bio sam ozbiljno uplašen kada smo započeli zvaničan proces rastanka. Non-stop sam razmišljao, šta sad? - otvorio je bio dušu on za „Vanity Fair", pa nastavio o tome kako su on i ćerka tada postali najbolji prijatelji, koliko su vremena provodili zajedno.

- Sve sam samo pustio i posvetio se njoj. I to je nešto najbolje što sam ikad uradio. Veoma smo se zbližili - objasnio je glumac, koji je isprva sumnjao u to kako će se snaći. Naime, na Jutjubu bi tražio kako da joj zaveže kosu i imao je u početku jak osećaj da je postao samohrani otac, a ne tek - „sveže razvedeni muškarac".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike