„Za mene je to primitivizam!" Lidija Vukićević o sinovima, pa i budućoj ulozi bake

19.06.2024

19:40

0

Glumica je na Andreja i Davida i te kako ponosna, a kao što njima nije bila klasična majka - tako se neće ophoditi ni prema njihovoj deci

„Za mene je to primitivizam!" Lidija Vukićević o sinovima, pa i budućoj ulozi bake
Lidija Vukićević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lidija Vukićević nikada nije krila koliko je ponosna na sinove Davida i Andreja koje je dobila s proslavljenim fudbalerom Mitrom Mrkelom.

- Skoro je bila jedna prijateljica... Andrej je odlazio, pošto živi na Voždovcu i, poljubio je mene pa Davida, a ona je rekla: „Od kada to nisam videla, da se braća ovako slažu". Najsrećnija sam zbog toga, to je ogromna stvar u današnje vreme - istakla je skoro ona, prenose mediji, a na to da li ih pita kada će da se žene i dobiju decu, odgovorila je:

„Ništa se ne mora!"

 

 

- Besmisleno mi je da ih pitam, to se radi kada čovek poželi... Imaju devojke, dugo su u vezama. Primitivizam je pitati, jer na brak i ljubav gledam drugačije, to je iz emocije, nije nešto u fazonu „došle su godine, pa se mora". Ne mora se ništa.

Svakako, sigurna je da njihovim naslednicima neće biti klasična baka.

- Neću biti klasična baka, jer nisam ni prema svojoj deci bila klasična majka. Usred noći smo išli u prodavnicu. Naravno, dok nisu krenule obaveze. Svu slobodu i radosti koje možemo da osetimo sam ispunila i kod svoje dece, nisam bila tutor jer to bude kontraproduktivno - objasnila je glumica, pa potom istakla da joj veza s mlađim uopšte ne predstavlja problem.

 

 

- Godine ne znače ništa, to je bez veze da se gleda. Nemam matematiku u emocijama, nemam ni u čemu, jer to je prirodna nauka. Zna se šta se računa, sve drugo nema računicu. Ostalo je čista emocija i susret dva srca. Važno je prepoznati da možete da trajete sa nekim, sedite i ćutite, jedva čekate da vidite nekog, a sve drugo, navika i dosada, nikada. Bolje da budem sama nego u tome - kazala je onda Lidija.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike