Bivši muž Lidije Vukićević posle glumice zavoleo dve decenije mlađu: Ona ovde provodi najviše vremena, a tek da čujete šta ume da mu zameri!

03.02.2024

11:35

0

Godine 2013. par je dobio sina, Dušana

Bivši muž Lidije Vukićević posle glumice zavoleo dve decenije mlađu: Ona ovde provodi najviše vremena, a tek da čujete šta ume da mu zameri!
Lidija Vukićević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lidija Vukićević svoj ljubavni život nikad nije posebno isticala, čak i kada je bila u braku s Mitrom Mrkelom. Sudbonosno „da", podsetimo, bila mu je izgovorila na vrhuncu svoje karijere i dobili su dva sina, Andreja i Davida.

Kada su se rastali, Mrkela je zavoleo atraktivnu Olgicu, koja mu je 2013. rodila još jednog sina, Dušana. Prema ranijim medijskim napisima, naslednici iz prvog braka njega su veoma lepo prihvatili. Sa druge strane, mlađoj izabranici prema sopstvenom priznanju prilično su smetala šuškanja da ona ništa ne radi.

Lidija Vukićević, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Čitala sam komentare ispod Mitinih i mojih zajedničkih fotografija u kojima ljudi pretpostavljaju da ništa ne radim. Te predrasude nisu tačne. Moj dan počinje tako što vozim dete u školu, zatim obavljam kupovinu, dolazim kući, završavam obaveze. Potom odlazim po sina, a kad se vratim, spremam ručak. Kuvam svakodnevno. Imam dete, naravno da ću da mu spremam hranu. Osim toga, moj muž se zdravo hrani, ne jede masno, jede dosta belog mesa, salata i voli da ruča kod kuće. Mnogo vremena provodim u kuhinji, nekad i više nego što želim - otvorila je dušu ona svojevremeno za „Informer", pa je nastavila o tome koliko njen suprug ima obaveza, te kako se ona s time bori.

- Za sve ove godine koliko smo zajedno, ne sećam se da mu je makar na pola sata bio isključen telefon. Uvek ga neko zove, stalno radi. Međutim, on je radoholičar i ne pada mu teško. Nekad mu doslovce kažem: „Hajde ostavi malo telefon i druži se sa nama". Šalu na stranu, svesna sam da je na odgovornoj funkciji i da mora puno da radi ako želi da ostane uspešan kao i dosad - kazala je ona.

Slobodno vreme uglavnom provode u porodičnom okruženju, ali i s dobrim prijateljima.

- Kad je Mita slobodan, što je retko, uglavnom prošetamo. On svakog dana odvoji vreme da se igra sa Duletom. Uveče volimo da gledamo filmove i serije. Viđamo se sa prijateljima. Imamo stvarno mnogo prijatelja sa kojima se posećujemo - objasnila je bila ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike