Lidija Vukićević je po mnogo čemu slična sa Violetom iz "Boljeg života": Bila sam spremna da prekinem i uletim u drugu vezu

07.03.2024

18:14

0

Volela je glamur

Lidija Vukićević je po mnogo čemu slična sa Violetom iz "Boljeg života": Bila sam spremna da prekinem i uletim u drugu vezu
Lidija Vukićević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Lidija Vukićević proslavila se ulogom Violete u seriji "Bolji život", pa je po tom liku i danas mnogi pamte. Kako tvrdi, kada se seti svoje mladosti jasno je da se nije razlikovala mnogo od svog popularnog lika.

Poput Viki, Lidija je bila radoznala da upozna i okuša život glumaca, a ni buran ljubavni život joj nije stran.  

- Violeta se nije razlikovala mnogo od mene u tim godinama. Bila sam takva, spremna i da prekinem vezu, da uletim u neku drugu, da se zaljubljujem, da padam i ustajem. To je tipično za te godine i taj mladalački lepršav život, za ulazak u svet glume. Kao i Violeta tražila sam se i volela glamur. Ne u smislu materijalnog, podrazumeva se - objasnila je glumica. 

Lidija Vukićević ATAImages/Antonio Ahel
Lidija Vukićević

Inače, malo je poznato da je ova uloga prvobitno bila namnjena pokojnoj glumici Eni Begović, koja nije mogla u tom trenutku da je prihvati. 

- Išla je iz projekta u projekat, a u "Boljem životu" sigurno nije mogla da glumi jer je imala obaveze u pozorištu. Igrala je te godine u predstavi "Skup" Marina Držića na Dubrovačkim letnim igrama, a pripremale smo zajedno predstavu "Grička veštica" po tekstu Marije Jurić Zagorke - izjavila je Enina sestra, glumica Mia Begović.

Printscreen Yotube/ sokratcg2009
Snežana Savić

Osim nje, ni uloga Nine Andrejević nije bila namenjena Snežani Savić, već Lepoj Breni, ali je ipak pala u ruke glumice. 

- To je bilo veoma davno i više se ne sećam ko me je sve zvao. Nisam imala vremena da radim serije, pošto snimanje može da traje i dve godine, već samo filmove. Tada sam bila preokupirana nastupima i turnejom širom bivše Jugoslavije i sveta. Snežana Savić je veliki profesionalac i maestralno je odigrala ulogu, što ja sigurno ne bih umela - potvrdila je ovu infomaciju Brena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike