Decenijsko pomirenje! Ceca ishvalila Draganu: Napravila je lep gest za moju porodicu!

17.06.2024

13:21

1

Priznala je i da obožava pesme svoje koleginice

Decenijsko pomirenje! Ceca ishvalila Draganu: Napravila je lep gest za moju porodicu!
Dragana Mirković, Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović ostavlja uspešnu poslovnu sezonu iza sebe, ali joj je i na privatnom planu bilo veselo, s obzirom na to da se u njenoj kući mnogo slavilo.

Jedno od razloga za slavlje bilo je venčanje njene ćerke Anastasije i njenog izabranika Nemanje Gudelja, koji su se prošle godine venčali u manastiru, a sada su to učinili i pred matičarem.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

- U krugu porodice smo proslavili i to je bila njihova želja. Bila je Nemanjina porodica, naša porodica... Bilo je intimno i veselo. Priredili smo im iznenađenje sa prelepom dekoracijom. Mlada dama je imala i bidermajer, to se videlo. Za malo da ga uhvatim. (smeh) Pošteno je išao prema baka Rosi i ja tu neću da se mešam. Meni lepo i ovako - kaže Ceca.

Ono što je privuklo veliku pažnju je i to što je Dragana Mirković čestitala Anastasiji i Nemanji na venčanju. Kao što je poznato, Ceca i Dragana godinama nisu bile u dobrim odnosima, ali Ražnatovićka sad ne krije da joj se svideo gest koleginice.

Antonio Ahel/ATAImages
Dragana Mirković, Ceca Ražnatović

- Bilo mi je jako drago, to je stvarno lep gest i samo lud čovek u tome može da vidi nešto loše. Naprotiv, Bogu hvala tako i treba i to su neke lepe stvari. Žena je čestitala nešto što je lepo i što je bitno za moju porodicu i hvala joj puno - iskrena je bila Ceca.

Ona se osvrnula i na priče koje su se pojavile vezane za Draganinu pesmu "Pitaju me u mom kraju", za koju se saznalo da je Ceca želela da je snimi.

- Ja to nikad nisam ni krila, nije samo Draganina pesma, nego izađe nešto ili mi Marina otpeva šta su napravili i ja kažem "Pa to je bre za mene". I ona mi uglavnom kaže "Šta je bre tebi, ne može sve za tebe bre, jesam ti napisala super pesme, šta bre hoćeš?!". Istina, i to za Draganu, kada sam čula "Pitaju me u mom kraju" rekla sam: "Futo, pa ovo je za mene. "Nije za tebe, za Draganu, jesi gluva?" - govori pevačica kroz smeh.

ATAImages/Antonio Ahel
Dragana Mirković

Kako je priznala, pomenutu pesmu voli često i da naruči na slavljima, ali to nije jedina Draganina pesma koju sluša.

- Volim. Kako da ne volim! I mnogo mojih kandidata peva Draganin repertor, ona ima mali milion pesama. Ja sam negde sazrevala uz njene pesme i to je potpuno prirodno. U vreme kada sam ja bila klinka, ona je bila tinejdž zvezda i harala je Balkanom, stvarno, i imala je top pesme. Prirodno je da sam i ja volela i slušala njene pesme. I dan danas volim te njene stare pesme - zaključila je Ceca za "Telegraf".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike