Spavala na metalnom krevetu i tankom dušeku, ali kao u hotelu! Suzana Jovanović se molila u manastiru Svetog Vasilija Ostroškog

18.06.2024

12:25

0

Uvek je bila posvećena veri, ali o tome nije pričala

Spavala na metalnom krevetu i tankom dušeku, ali kao u hotelu! Suzana Jovanović se molila u manastiru Svetog Vasilija Ostroškog
Suzana Jovanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Suzana Jovanović danas ima šta god da poželi, ali je veoma prilagodljiva i drugim situacijama. Ona je ispričala šta je bilo ključno što ju je vodilo kroz život, te odrkila kako je izgledala njena poseta čuvenom manastiru u koji je išla da se moli.

- Uvek sam se trudila da budem čovek i kao što se kaže u svim našim molitvama, da budemo ljudi i ono što ne želimo sebi, drugome da ni ne pomislimo, a kamoli uradimo, toga se držim – istakla je Suzana na početku, a onda priznala i da se često moli, te da je veoma posvećena veri.

- Ne volim da objavljujem to, jer je za mene to intima i nešto meni jako sveto. Volim da obilazim manastire i sveta mesta. Skoro sam bila u manastiru Ostrog kod Svetog Vasilija Ostroškog i spavala sam prvi put u konaku. Moram da vam kažem da su kreveti oni vojnički, metalni i dušek je tanak. Bilo nas je preko 20 u prostoriji, ja sam legla tu noć i spavala kao u hotelu sa sedam zvezdica. Okruženi smo bili nekom posebnom energijom, ništa nas nije žuljalo ili smetalo – ispričala je ona za Grand supruga Saše Popovića, pa dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Suzana Jovanović i Saša Popović

- Verujem u to da ništa nije slučajno i da se sve dešava sa nekim razlogom. Kada čovek ima veru u sebe, dobijete neku nadljudsku snagu, zato su Sveti Vasilije i Isus Hrist sveta bića, a mi smo samo ljudi, od krvi i mesa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike