Suzanu Jovanović ponižavali zbog veze sa Sašom Popovićem: Govorili su da sam seljanka

07.06.2024

22:16

0

Prošla je mnogo toga

Suzanu Jovanović ponižavali zbog veze sa Sašom Popovićem: Govorili su da sam seljanka
Suzana Jovanović i Saša Popović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Suzana Jovanović i Saša Popović su već skoro tri decenije zajedno, ali taj početak im nije bio nimalo lak. 

Upoznali su se na snimanju njene pesme, ubrzo uplovili u vezu, a onda započeli i zajednički život. Međutim, Suzana ističe da je tada dobijala razne ružne komentare, te otkrila koji su bili.

ATAImages/ Antonio Ahel
Suzana Jovanović i Saša Popović

- Da nećemo ostati zajedno, najgore mi je bilo što su pričali da sam seljanka koja je došla iz Ralje i kako sam ja uspela da smotam Sašu Popovića. Ja nikada nisam imala komplekse odakle sam došla. Mi koji smo sa sela, tvrdim da smo toliko stabilne ličnosti, zdravog razuma i da ne može ništa da nas u životu izbaci toliko iz koloseka. Mislili su da me time vređaju, a ne znaju da se ja time ponosim - iskreno je rekla.

Saša i Suzana važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a otkrili su i tajnu za dug i srećan brak, te otvoreno govorili i o trzavicama sa kojima su se kroz godine suočili.

ATAImages/ Antonio Ahel
Suzana Jovanović i Saša Popović sa ćerkom

- Mislim da je prvih par godina, dok smo se usklađivali, karakteri su trebali da se slože, kao i navike. On je dugo živeo sam, kao i ja. Prosto, kada čovek dobije partnera, sve se menja. Drugačije je kada imaš nekoga uz sebe. U tom nekom periodu, dok smo se zabavljali bilo je svega i svačega naravno, priča i priča - ispričala je Suzana u "Ceca show".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike