Prvo oglašavanje Suzane Jovanović nakon povrede Saše Popovića: Pao je kod kuće i polomio nogu!

31.05.2024

15:34

0

Pevačica i njen suprug su po mnogo čemu slični

Prvo oglašavanje Suzane Jovanović nakon povrede Saše Popovića: Pao je kod kuće i polomio nogu!
Suzana Jovanović i Saša Popović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kreativni direktor "Granda" Saša Popović nedavno je doživeo nezgodu, prilikom koje je polomio nogu. Iako su mnogi očekivali da će zbog toga odsustvovati iz "Zvezda Granda", on se na iznenađenje svih ipak pojavio, a njegova supruga Suzana je sada otkrila detalje. 

- Sale ima jednu osobinu koju imam i ja, volimo da žurimo. Trči ovamo, trči tamo, moramo da stignemo i završimo i to bukvalno trčimo kroz kuću. Imamo stepenice gore za sprat i ja sam se par puta okliznula. On to nije uspeo, nezgodno je pao i kost je napukla. Tri nedelje longeta, posle vežbice i oporavak kakav sledi sa doktorima, fizioterapeutima. To mnogo loše utiče na njega zato što je navikao da bude hiperaktivan - objasnila je ona za "Grand", pa dodala: 

- Skoro je bio bolestan i vodio je "Zvezde Granda". Nijednom nije bio odsutan da kaže "Sale ne može". Uvek dođe i odradi posao, on je surovi profesionalac. On će da dopuzi do one scene, da sedne u stolicu, ali će doći da uradi emisiju - rekla je Suzana.

Antonio Ahel/ATAImages
Suzana Jovanović i Saša Popović

Podsetimo, kako su mediji preneli, Sašu su prepoznali ostali pacijenti u Ortopedskoj bolnici "Banjica", kada je sa njim bila i supruga Suzana. 

- Saša Popović doživeo je nezgodu, kada je padom na stepenik polomio nogu. Pružena mu je adekvatna pomoć na Institutu za ortopediju "Banjica" i stavljena mu je longeta. Oseća se dobro i sada je kod kuće - rekli su tada njegovi saradnici, a onda se oglasio i Saša i potvrdio da mu povreda neće poremetiti poslovne obaveze. 

- Hvala svima koji brinu i pitaju, već danas se vraćam redovnim obavezama, imamo snimanje "Zvezda Granda" - izjavio je Popović za Kurir.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike