Nikolija prvi put o golišavoj naslovnici! Pevačica otvorila dušu: Objasnila i što izbegava alkohol!

17.06.2024

22:10

0

Ništa nije prećutala

Nikolija prvi put o golišavoj naslovnici! Pevačica otvorila dušu: Objasnila i što izbegava alkohol!
Nikola Jovanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Nikolija Jovanović, pojavivši se na jednom događaju, osim što se dobro provela - porazgovarala je za jedne medije i na razne teme. Od toga kada će doći vreme za njene velike koncerte, preko čuvene naslovnice za koju je ispozirala naga... Pa sve do pojedinih detalja iz privatnosti, sve je pokrila bez dlake na jeziku.  

- Jeste vreme (za velike koncerte), a da li sam spremna... Pa, još malo. Ove godine ne sigurno, ali sledeće vrlo verovatno. Solistički koncert zahteva veliku pripremu i mnogo vremena, a moje drugo dete je još malo, tako da sam još uvek posvećena njima. Deca rastu, hvala Bogu, tako da sad je vreme za karijeru - počela je ona, pa je dodala:

Nikolija Jovanović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Deca slušaju mene kao mamu, ali ako mislite na pesme, to ne. Male su još uvek za to.

Jovanovićeva, inače, svoju privatnost već izvesno vreme vrlo vešto čuva od znatiželjnih pogleda. Upitana, međutim, zašto to radi, odgovorila je:

„To je formula za srećniji život!"

- Mislim da je to formula za srećniji život. I ne mislim samo da to treba da rade javne ličnosti, nego generalno. Ne mora komšija da zna sve o vama - smatra ona za „Kurir", a onda, objasnila je i kako reaguje kada je paparaco fotografi „upecaju" u gradu.

Nikolija Jovanović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Vidite, oguglala sam na to. Ne obraćam pažnju na to i, kao što znate, svaki put kada me „uhvate" ja sam sigurno najgore izdanje na estradi. Idem bez šminke, u širokim stvarima, s frizurom u haosu. Šminkam se samo kad me plate, iako to čudno zvuči.

Sa druge strane, upitana kako je podnosila naslove o majci Vesni Zmijanac, te da li je takve uopšte čitala, rekla je:

- Bilo je svega i svačega. U nekom momentu oguglate, ali kao dete nemate razumevanja za to. Mene su, iskreno, tada boleli naslovi o meni. Ja se tada nisam bavila javnim poslom, a bila je velika hrpa žute štampe - objasnila je za pomenute medije ona, napominjući kako Vesna iste i ne čuva.

Osvrnuvši se na ondašnji život u Grčkoj, te da li je to doprinelo da pojedine stvari i ne prati, kazala je:

- Jeste. I dan-danas mi je Grčka utočište, gde se sklonim od svega. Mislim, ja sam bila na naslovnoj strani posle 15 dana od svog rođenja i nikad nisam imala momenat kada nisam bila javna ličnost, tako da mi veoma kada Relja, deca i ja pobegnemo negde.

Za svoju golišavu naslovnicu, pak, kaže da je to bila „mladost - ludost".

- Pa šta da vam kažem, mladost - ludost, ekstravagantno. Sve u svrhu umetnosti. Meni je to sasvim okej.

Iako, inače, prilično često peva o alkoholu, nije neko ko posebno uživa u čašici.

„Mislim da je to do godina..."

Nikolija Jovanović, ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

- Kad su izlasci u pitanju, mene kad pozove drugarica koja radi u banci i kaže: „Ajmo u grad", ja joj kažem - to je kao da ja tebi kažem 'ajmo do banke. Izlasci mi nisu zanimljivi, ali volim ručkove, večere. Što se tiče alkohola, volim da nazdravim, ali ne previše. Mislim da je do godina. Teško to podnosim. I kada malo više i jedem i popijem, oteknem i ne izgledam baš najbolje, meni se to ne sviđa - priznaje Nikolija, pa potom dodaje kroz smeh da svoje najgore pijanstvo „hvala Bogu i ne pamti".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike