Nikolija iskreno o nastupima i privatnom životu: Pred nastup popijem, ali ne više od nekoliko čašica

16.06.2024

17:54

0

Pomenula i solistički koncert

Nikolija iskreno o nastupima i privatnom životu: Pred nastup popijem, ali ne više od nekoliko čašica
Nikolija Jovanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikolija Jovanović je sinoć bila specijalan gost na koncertu Milice Pavlović, a kako kaže, bez razmišljanja je odmah prihvatila poziv na koncert.

- Znamo se odavno, pozvala me je pre nekog vremena i rado sam se odazvala. Milica je jedna od najvatrenijih žena na našoj estradi. Kada god se nađete, ona vas nosi energijom - kaže Nikolija. 

Potom se osvrnula i na to što mnoge njene kolegince uveliko prave solističke koncerte, te je priznala da li i ona planira uskoro neki ovakav spektakl.

- Još malo, možda sledeće godine. Solistički koncert, pored mojih pesama, zahteva ozbiljnu pripremu i dosta vremena koje ja do sada nisam imala. Moje drugo dete je još malo, ali hvala Bogu deca rastu. Slušaju mamu ali mamine pesme ne.

ATAImages/Mateja Stanisavljević
Nikolija

Pored dvoje dece, teško nalazi vremena za noćni provod, a osim toga, izbegava alkohol, koji tek povremeno uzima pred nastup.

- Kada su izlasci u pitanju, drugarice me zovu kao hajdemo u klub u provod. A ja im kažem, pošto jedna radi u banci, to je isto kao kada bi tebe neko pozvao i rekao hajde dođi u banku u subotu. Nisu mi zanimljivi izlasci, volim ručkove i večere. Što se tiče alkohola, pred nastup nekad popijem. Mislim da je do godina jer posle 30. ja ga teško podnosim. Ne prija mi više od nekoliko čašica, a i vodim računa o izgledu, a od alkohola oteknete - kaže Nikolija.

ATA Images/Antonio Ahel
Relja Popović i Nikolija Jovanović

Iako je udata za repera Relju Popovića, njih dvoje uspevaju da odole eksponiranju, i sačuvaju svoju privatnost.

- To je formula za srećniji privatan život. Lepše je čuvati privatnost, ne mislim samo na javne ličnosti i ako to niste ne mora baš komšija sve da zna o vama, vašem partneru i detetu. Sigurno je bilo momenata u mom odrastanju kada mi nisu prijale kamere, možda je to uticalo na ovaj stav danas. Odlazak u Grčku mi je olakšao detinjstvo pod lupom javnosti, i dan danas se tamo isključim i odem.

Na kraju, Nikolija se osvrnula i na odluku u mladosti da se golišava slika za jedan magazin.

- Mladost ludost, to je bilo nešto ekstravagantno i sve u svrhu umetnosti. Ona ne poznaje granice.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike