Nikolija nikad otvorenije o ocu Vladi Jovanoviću: Mislim da nekada nije znao šta će sa svojim emocijama

05.03.2024

18:05

0

Smatra ga i pravim intelektualncem i gospodinom

Nikolija nikad otvorenije o ocu Vladi Jovanoviću: Mislim da nekada nije znao šta će sa svojim emocijama
Nikolija Jovanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikolija Jovanović se, gostujući u jednom podkastu, dotakla svog oca Vlada Jovanovića, nekadašnjeg direktora marketinga PGP RTS-a. Upitana kojim bi ga rečima opisala, odgovorila je:

- Gospodin, intelektualac. Šarmantan, kulturan, vaspitan - gotovo kao iz topa.

Tu se, pak, nije i zaustavljala.

- Preemotivan je, mislim da nekada nije znao šta će sa svojim emocijama, pa se povuče - objašnjavala je u „Posteru" ona, čiji se tata posle kraha ljubavi s njenom majkom, pevačicom Vesnom Zmijanac, ponovo oženio i dobio dvoje dece.

Ko je otac Nikolije Jovanović?

Nikolija Jovanović, ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

Za razliku od pevačica, Jovanović je prema Nikolijinim rečima svojevremeno, „alergičan" na sve što ima veze sa šoubiznisom.

U jednom intervjuu za 24sedam, upitana kakav ona odnos ima s njim, te u kojim se situacijama oslanja na njega, rekla je:

- U savršenim sam odnosima i sa majkom i sa ocem. Tata nikada nije želeo medijski da se eksponira i mi tu odluku poštujemo. Situacije u kojima se oslanjam na oca? Pa na iste kao i na majku. Oslanjam se na to što me vole i što ih volim, to je sva podrška koja mi treba od njih. Kada ste mlađi, kada ste dete, mama i tata su vam sve na svetu i oni su bili stub na koji sam se ja oslanjala kroz život, ali sada imam Relju i svoju decu i odrasla sam i od njih primam i dajem im svu svoju ljubav.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike