Pevač na sudu zbog optužbi da se snimao dok je napastvovao ženu koja je spavala! Ona nije i usamljen slučaj: Drama!

18.06.2024

07:45

0

Ros Dejvidson od svog ne odstupa - sve bez prestanka poriče

Pevač na sudu zbog optužbi da se snimao dok je napastvovao ženu koja je spavala! Ona nije i usamljen slučaj: Drama!
Ros Dejvidson - Copyright Profimedia

Izvesna žena uperila je prstom u Rosa Dejvidsona, koji je javnosti poznat kao Ros Vilijam Vajld - nekadašnji pevač grupe „Spandau Ballet", da se snimao kako je seksualno napastvuje dok je ona spavala. Prema navodima tužilaštva na suđenju koje se održava u Londonu (Wood Green Crown Court), porotnici su čuli kako je Ros „želeo odnose i po šest puta u toku noći i da je navaljivao na one koje bi ga odbijale".

Trenutno mu se sudi za prestupe protiv pet žena od čega su ga tri optužile za silovanje, dok on to bez prestanka poriče.

Ros, koji se pomenutoj grupi pridružio 2018. godine (zamenivši Tonija Hedlija), prema navodima iz sudnice, takođe, „imao je mračnu stranu da očekuje odnose onda kada ih i poželi, a posebno je uživao u onima koji bi se desili sa devojkama u dubokom snu", prenosi „Mirror". Porota je, inače, bila u prilici i da pogleda pojedine snimke žrtava od po oko minut i po, tokom razgovora s nadležnima.

Ros Dejvidson, Profimedia
 

- Odvratno mi je ovo. Sećam se da mi je rekao za svoju fantaziju da spava s nekim ko je zaspao, a ko bi se probudio tek na vrhuncu - kazala je, između ostalog, jedna od žena policiji, koja veruje da je bila i drogirana pre samog čina.

- Imam lak san, a pošto se malo čega sećam, sigurno sam bila i drogirana - istakla je pred zakonom ona.

Dejvidson, podsetimo, oštro poriče tri tačke za silovanje, seksualne napade, jednu za voajerizam, zastrašivanje, a sve između 2013. i 2023. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike