Sin Pi Didija takođe se suočava s tužbom - za s*ksualno uznemiravanje: Šok detalji s reperove jahte obilaze svet!

08.04.2024

18:00

0

Radnica je jedva, navodno, uspela da mu pobegne

Sin Pi Didija takođe se suočava s tužbom - za s*ksualno uznemiravanje: Šok detalji s reperove jahte obilaze svet!
Kristijan King Kombs - Copyright Profimedia

Šon Kombs, poznatiji kao Pi Didi, pa i njegov sin Kristijan King Kombs imenovani su u novoj tužbi kao optuženi za navodni s*ksualni napad i zlostavljanje žene koja je radila na jahti iznajmljenoj od strane repera, u decembru 2022. godine. Izvesna Grejs O'Markej istakla je kako je isprva „porodična ekskurzija brzo prerasla u ozbiljan hedonizam, te bila zaključena emotivnim bolom i modricama".

U Didija je uperila prstom jer „nije uspeo da obezbedi sigurno okruženje" kao osoba odgovorna za plovilo, prenosi dalje „E!News" koji je dokumenta dobio na uvid. U istima, inače, Grejs se navodi kao upravnica jahte na koju je „King već došao prilično pijan". Čim joj je prišao - navodno su počele i neprijatnosti, među kojima je i to što ju je terao da s njim popije piće za koje je tada ona bila posumnjala da sadrži nedozvoljene supstance.

Sve je potom postalo i gore pošto je King počeo da je dodiruje, a kada je uspela da se izvuče - jurio ju je i zahtevao da mu organizuje prenoćište na jahti. Ona je to i učinila, organizovala mu je smeštaj u okviru bioskopske sale, ali je on onda postao agresivan i vrlo navalentan.

King sa ocem Didijem na crvenom tepihu, Profimedia
 

Na silu je uspela da mu pobegne i zahvaljujući osobi koja se slučajno, u za nju izuzetno strašnom trenutku, bila zadesila gde i oni. U tužbi, ona tvrdi da zbog napada sada ima poremećaj u ishrani, kao i epileptične napade, a priložila je i fotografije modrih podlaktica koje je „zaradila" tokom obračuna s mlađim Kombsom.

Didijev pravni predstavnik, s druge strane, tvrdi da je ovo „samo još jedna laž". Zbog toga planira da podnese zahtev da „ista bude i odbačena".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike