Didi traži odbacivanje tužbe za seksualni napad: Poslao i prilično hladnu poruku javnosti preko advokata!

12.05.2024

23:20

0

Tvrdi da „on nema ništa s tim"

Didi traži odbacivanje tužbe za seksualni napad: Poslao i prilično hladnu poruku javnosti preko advokata!
Šon Kombs - Didi - Copyright Profimedia

Šon Kombs, reper koji se proslavio kao Didi, podneo je zahtev za odbačaj tužbe koju je podigla žena nepoznata javnosti u decembru 2023. godine. Dok ona tvrdi da je seksualnog napada bilo, on prema napisima stranih medija „pere ruke, naglašavajući kako s tim apsolutno nema ništa".

Ona je, podsetimo, tužbu podnela ubrzo nakon što se on nagodio s bivšom devojkom Kesi, koja je u njega onda uperila prstom za, kako se navodilo, trgovinu ljudima, kao i da ju je drogirao i silovao 2003, kad joj je bilo svega 17 godina.

Kombs po pitanju slučaja nepoznate žene napominje „da je nastao prekasno", objašnjava „TMZ", a preko advokata je poslao i poruku da podneta tužba ne sadrži nikakve relevantne detalje, osim tog što „žrtva priča kako je navodno napadnuta".

- ...Ona ne može da navede ni dan, a ni godinu kad se izvesni incident odvio, ali ga zna do najsitnijih detalja. Ovaj predmet zato treba odbaciti, kako bi se Kombs zaštitio od daljeg narušavanja ugleda i pre nego što se zbog ovoga resursi „bace kroz prozor" - navodi se u zahtevu, između ostalog.

Šon Kombs, Profimedia
 

Podsetimo, devojka je tužbu podnela zbog navodnog silovanja kako od strane repera, tako i Harva Pjera (nekadašnje glave izdavačke kuće „Bad Boy Entertainment") i još jedne osobe, pošto su je drogirali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike