Otkriveni stravični detalji optužnice protiv frontmena "Guns N' Roses": Vezao mi je ruke čarapama, vukao me po podu!

22.11.2023

21:40

0

Ona je protiv njega podnela tužbu za seksualni napad

Otkriveni stravični detalji optužnice protiv frontmena "Guns N' Roses": Vezao mi je ruke čarapama, vukao me po podu!
Aksl Rouz - Copyright Profimedia

Eksl Rouz, frontmen čuvenog sastava "Guns N' Roses", suočava se sa teškim optužbama koje je protiv njega podnela nekadašnja manekenka Šila Kenedi, za seksualni napad.

U optužnici su izneti svi detalji onoga što joj je, kako ona tvrdi, Eksl radio.

Prema dokumentima do kojih je došao TMZ, Kenedi kaže da je upoznala Eksla u njujorškom klubu u februaru 1989. godine i da se vratila na privatnu zabavu u njegovom hotelskom apartmanu kojoj je, kako kaže, prisustvovala gomila ljudi koji su se navodno drogirali.

Tvrdi da joj je Aksl nabacivao, što joj je u početku nije smetalo, odnosno sve dok navodno nije ispraznio prostoriju tako da je ostala samo ona, još jedna manekenka i njegov prijatelj sa leve strane. Kenedi tvrdi da je videla da Eksl ima agresivan seks sa drugom manekenkom pre nego što je pobegla u drugu spavaću sobu sa pevačevim prijateljem, a onda je sve otišlo dođavola.

Profimedia
Eksl Rouz

Kako Šila kaže, Aksl je pobesneo na drugu ženu i udario je, zatim oterao, samo da bi navodno kasnije došao u drugu sobu i otkrio da je Šila još uvek tamo i u tom trenutku, ona tvrdi, da ju je povukao za kosu nazad u svoj krevet, vezao joj ruke čarapama i seksualno je napao. Kenedi kaže da nikada nije pristala na taj čin i da se osećala nadvladano dok se to dešavalo.

Nakon toga, Kenedi kaže da je ostala traumatizovana tvrdeći da je iskusila anksioznost i depresiju nalik PTSP. Ona takođe tvrdi da je i njen ljubavni život uništen i sada traži odštetu. Kenedi je i ranije javno pričala o tome.

Predstavnik pevača još uvek nije komentarisao.

Profimedia
Eksl Rouz

- Očekujemo da će odluka Šile Kenedi da podnese ovu tužbu biti važna prekretnica za muzičku industriju - navodi njena advokatica i dodaje:

- Njen iskaz je, nažalost, previše tipičan za kulturu nasilja i seksualnog nedoličnog ponašanja kome je decenijama bilo dozvoljeno da postoji naočigled svih. Ne radi se samo o pojedincima koji su iskočili iz koloseka, već o industrijskom sistemu koji im omogućava, a zatim prikriva njihovo loše ponašanje i zločine, ućutkava preživele i normalizuje seksualni napad. Nadamo se da će Šilina hrabrost pomoći drugim žrtvama da pronađu svoj glas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike