Slavlje u domu Dragane Mirković: Oglasila se pevačica, a za njom i Toni Bijelić (FOTO)

10.06.2024

08:49

1

Pokazali i raskošnu dekoraciju

Slavlje u domu Dragane Mirković: Oglasila se pevačica, a za njom i Toni Bijelić (FOTO)
Toni Bijelić i Dragana Mirković - Copyright Instagram_draganamirkovic

Dragana Mirković i Toni Bijelić su pre nekoliko meseci otkrili da su odlučili da stave tačku na zajednički život posle više od 20 godina braka.

Ova vest je mnoge iznenadila, s obzirom na to da su važili za jedan od najskladnijih parova sa javne scene. Međutim, još uvek nije poznat tačan razlog kraha njihovog braka, ali je pevačica istakla da već godinama ne žive zajedno.

Ipak, odlučili su da ne otkrivaju previše o privatnom životu, a danas su oglasili lepim povodom i to zbog 22 rođendana njihove ćerke Manuele. Prvo je Dragana objavila zajedničke fotke sa decom i napisala:

- Manuela, srećan ti rođendan, sunce moje. Volimo te najviše - napisala je Dragana, uz fotografiju sa Manuelom i sinom Markom, a potom je objavila i rođendansku dekoraciju u njihovom domu.

 

Posle pevačice, oglasio se i Bijelić i napisao: "Srećan rođendan, princezo. Tatina najveća ljubavi". Nakon roditelja, Manueli je rođendan čestitao i brat Marko i uz njihovu fotku dodao: "Srećan rođendan najboljoj sestri na svetu".

Podsetimo, pevačica retko govori o svojoj naslednici, ali je jasno istakla da ona ne voli da se medijski eksponira, kao i da je mirna i povučena.

- Manuela je drugačija, povučena je, ona je moja beba. Za nju moji prijatelji kažu da je devojka s najlepšim očima i najčistijom dušom. Oni su normalna deca, što je danas najlepši kompliment. Nisu razmaženi, ne pate za brendovima, čak sam jednom zamolila ćerku da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija i brendirana, a ona nije htela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je ona - ispričala je za "Story" jednom prilikom Dragana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike