"To ga mnogo nervira"! Tanja Savić priznala šta joj dečko zamera, pa kako se slaže sa njenim sinovima: On je njihov "stepi"

17.06.2024

08:30

0

Rešila i misteriju oko svadbe koju planira

"To ga mnogo nervira"! Tanja Savić priznala šta joj dečko zamera, pa kako se slaže sa njenim sinovima: On je njihov "stepi"
Muki Bešić i Tanja Savić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Tanja Savić već neko vreme uživa u ljubavi sa svojim 11 godina mlađim dečkom Muhamedom Mukijem Bešićem, koji je inače pilot.

Njih dvoje privlače pažnju zbog svoje veze, a pevačica je već nekoliko puta do sada isticala da planiraju svadbu.

- Rekla sam da, kada se završi Arena, kada sve bude kako treba, onda ćemo svadbu - kaže Tanja, te otkriva šta joj dečko zamera i da li se često svađaju:

ATAImages/ Antonio Ahel
Tanja Savić

- To je normalno, partneri kada su zajedno duže, oni se i svađaju. Mi i rastemo zajedno i gledamo i da naučimo nešto iz tih svađa. Ja njemu ništa ne zameram, a on meni što sam previše samokritična, to ga mnogo nervira, a i mene, pa radim na tome da to izbalansiram, da to bude nekako zdravo ili da ne postoji.

Deca ga obožavaju

Tanjini sinovi Maksim i Đorđe podržali su pevačicu na nedavno održanoj promociji njenog novog albuma, a pevačica je sada otkrila i da li su postali svesni čime im se mama bavi.

- Mislim da su sada svesni ko im je mama, ranije nisu bili. Sada već polako razumeju šta je to. Kada se radi o mojim novim pesmama, ja im pustim i ništa ne govorim. I onda im pustim posle nekoliko dana, ako počnu da pevaju, onda je to to - kaže Tanja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tanja Savić sa dečkom Mukijem i sinovima

Ono što je privuklo veliku pažnju je bilo to što je Tanja na promociji pozirala sa sinovima i dečkom Mukijem, pa je sada otkrila kako se oni slažu sa njenim izabranikom.

- Oni ga jako vole, nije to samo mamin dečko, to je njihov "stepi", njihov očuh i oni ga obožavaju, zaista - zaključila je Tanja za "Hype".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike