Tanju Savić dečko u stopu prati! Posle svađe koja ju je koštala 5.000 evra, najave venčanja, on joj i tašnu nosi (FOTO)

12.06.2024

10:35

0

Ogroman joj je oslonac

Tanju Savić dečko u stopu prati! Posle svađe koja ju je koštala 5.000 evra, najave venčanja, on joj i tašnu nosi (FOTO)
Tanja Savić i Muhamed Muki Bešić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačicu Tanju Savić, kad je došla na snimanje „Amidži šoua", dečko Muhamed Muki Bešić pratio je u stopu. Nije mu bio problem i da joj ponese tašnu i pred okupljenim fotografima, te prati sva njena uputstva dok je ona pozirala u haljini boje kože sa svetlucavim, pa providnim detaljima.

Tanja Savić i Muhamed Muki Bešić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, par se prema rečima pevačice sporečkao nedavno, po objavljivanju njenog albuma. Kako je kasnila na nastup zbog razgovora s njim, tokom kog su uspeli da izglade svoj odnos, publiku je častila pićem zbog čekanja. Ceh je bio 5.000 evra.

- Otišla sam na nastup nervozna i bolesna, zakasnila sam sat vremena jer sam morala sa njim da pričam, da izgladimo naš odnos. Častila sam sve goste pićem. Kad je trebalo da platim taj ceh, bio je mnogo veliki, ali dobro, morala sam da se iskupim. Rekla sam im da naruče šta hoće, to me je koštalo 5.000 evra - kazala je bila za jedne medije Savićeva, koja je svakako spremna da Mukiju izgovori sudbonosno „da".

Svadbu planira za period posle Arene, koju je zakazala za 9. novembar.

Tanja Savić sa dečkom i sinovima iz prvog braka, ATAImages/Antonio Ahel
 

- To će sve biti kada Arena prođe. Kada ja, onako, budem sela u svoje dvorište, kao Ruška Jakić, zapalila... (smeh) Ne, ja ne pušim, pijem kafu. Kapućino, kako kaže ona. I reći ću, naravno: „E, sad mogu da se udam!" - otkrila je Tanja na promociji svog albuma za okupljene ekipe, među kojima je bila i 24sedam.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike