Tanja Savić zakazala "Arenu"! Pevačica slavi 20 godina karijere, osmeh ne skida sa lica (FOTO/VIDEO)

10.06.2024

21:09

0

Ovo su mnogi čekali

Tanja Savić zakazala "Arenu"! Pevačica slavi 20 godina karijere, osmeh ne skida sa lica (FOTO/VIDEO)
Tanja Savić - Copyright 24sedam/M.G.

Pevačica Tanja Savić ove godine proslavlja 20 godina karijere, s obzirom na to da je počela da se bavi pevanjem u prvoj sezoni "Zvezda Granda".

Finale te sezone održano je u ovo vreme 2004. godine, a pevačica je to želela da obeleži novim albumom i velikim koncertom u Beogradskoj areni.

- Ovom prilikom želim i da najavim krunu za ovih 20 godina, to će biti i veliki koncert u Beogradskoj areni, od večeras kreće prodaja karata, to će biti 9. novembra. Ona je previše skromna, ali je to zaslužila - rekao je Tanjin menadžer.

Pevačica se na promociji novog albuma i proslavi pojavila u crnoj haljini, a od nje se nisu odvajali njen dečko Muki, kao i sinovi. Ona je blistala u svojoj odevnoj kombinaciji, a osmeh sa lica nije skidala.

Pevačicu su na promociji podržale i kolege - Mikica Bojanić, sa kojim ima duet na novom albumu, kao i Bane Mojićević, Jana Todorović, Joca Stefanović, Husa Alijević, a tu je bio i Dragan Brajović Braja.

Očekivano, pored njenih sinova, najveća podrška Tanji je i njena sestra Biljana, koja je blistala dok je dočekivala goste.

A šta je Tanja rekla o novom albumu, koja je njena najemotivnija pesma i zašto je juri preglede na Jutjubu, poput njenih kolega, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike