Poznati hit Milice Todorović pisan je za njenu koleginicu: "To je kao da mi sad neko ponudi pesmu Silvane Armenulić"

15.06.2024

19:11

0

Imala je propuste

Poznati hit Milice Todorović pisan je za njenu koleginicu: "To je kao da mi sad neko ponudi pesmu Silvane Armenulić"
Milica Todorović - Copyright ATA Images/K.D.

Milica Todorović već godinama je jedna od najpoznatiji estradnih pevačica, a karijeru je započela sa samo 14 godina, kada je pobedila u drugoj sezoni "Zvezda Granda".

Pevačica je sačekala da stasa u devojku, a onda počela da snima hitove poput "Pamtim ja" i "Nema nazad". Iako je reč o poznatim pesmama, numera koja je Todorovićevu vinula u zvezde svakako je "Tri čaše" koju je objavila 2013. godine.

Reč je o pesmi koja na Jutjubu ima čak 105 miliona pregleda, a malo je poznato da nije bila Milici namenjena, već Radi Manojlović.

ATAImages/Antonio Ahel
Rada Manojlović

- Imala sam ja te propuste. Mi pevači po svom osećaju i senzibilitetu snimamo. Odbila sam pesmu “Tri čaše“ koju je na kraju snimila Milica i to je postao veliki hit. Možda kod mene ne bi bio. Ja sam u tom periodu odbila tu pesmu jer su se više slušale urbanije pesme. To je dobra pesma, ali nije mi za ovaj trend. To je kao kad bi mi sad neko ponudio pesmu Silvane Armenulić - rekla je Rada svojevremeno u jednoj emisiji, prenosi Grand.

Inače, Rada se proslavila u narednoj sezoni "Zvezda Granda", a jedan od njenih prvih uspešnih singlova jeste "Nikada više", koji je, takođe, njoj dospeo nakon što ga je odbila njena koleginica, Ivana Šašić.

ATAImages/Antonio Ahel
Ivana Šašić

- Pesma „Nikada više“ je urađena za mene. Braja je napisao za mene i ta pesma je bila kod mene dugo. Tada sam bila trudna sa prvim sinom, gde sam imala zdravstvene probleme. U tom momentu sam rekla Braji da ne bih snimala ništa - rekla je Ivana nedavno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike