Estrada već zakazala tezge za doček, otkrivamo njihove paprene honorare! Saša Matić i Đani prednjače!

17.10.2021

07:15

2

Najluđa noć je sve bliže, a 24sedam vam otkriva gde će pevači nastupati i za koliko novca

Estrada već zakazala tezge za doček, otkrivamo njihove paprene honorare! Saša Matić i Đani prednjače!
Doček nove godine - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Doček nove 2022. godine sve je bliži, a već se na društvenim mrežama uveliko vrte reklame pevača koji su zakazali nastupe u najluđoj noći. Nema sumnje da se oni i te kako raduju, s obzirom na to da su cene nastupa za doček više nego kada drugim danima pevaju, a pored toga, prošle godine zbog epidemioloških mera nisu mogli da nastupaju, pa su samim tim bili na gubitku. Dara Bubamara, Sloba Radanović, Milica Todorović, Radiša Trajković Đani, Saša Matić i mnogi drugi će dobro zaraditi u novogodišnjoj noći, a kako se pominje, honorari koje uzimaju kreću se i do nekoliko desetina hiljada evra!

Marko Maksimović i Goran Lečić Leka, poznati menadžeri naših estradnih zvezda, za 24sedam otkrili su da li su onima sa kojima sarađuju već zakazali nastupe, gde će pevati, ali su i progovorili o honorarima.

- Ja sam zakazao generalno doček Nove godine, Saletu Matiću, Milici Todorović, Milici Pavlović i O.K. bendu. Većina će biti u Srbiji, Saša je u Beogradu, Milica Todorović u Šapcu, O.K. bend na centralnom trgu u Subotici, dok Milica Pavlović peva u Beču - kaže Marko i dodaje da se nada da neće biti otkazivanja:

Saša Matić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Svi se nadaju da će sve biti u redu do dočeka, svi smo optimistični. Ukoliko ne bude moglo, šta da radimo, opet će se otkazati.

Upitali smo Maksimovića i da li se cene umnogome razlikuju za doček od ostalih dana kada zakazuje nastupe.

- Ne bih o honorarima da pričam, to je neukusno. Nikada nismo pričali o tome, mogu samo da kažem da se nadamo da će se raditi i repriza i Božić i Srpska Nova godina, ali sve to ne zavisi od nas, već od situacije. Svi se nadamo tome. Prošle godine smo imali zakazane nastupe, pa je početkom decembra počelo da se otkazuje zbog situacije kakva je bila.

ATAImages/ A.A.
 

Iako su reklame za doček pevači tek sada počeli da objavljuju na svojim nalozima na društvenim mrežama, estradni menadžer nam je otkrio kada su zapravo zakazani ovi nastupi.

- Saša je zakazan generalno po godinu dana unapred, jedna i druga Milica po pola godine unapred - zaključio je Marko.

S druge strane, Goran Lečić koji sarađuje sa Darom Bubamarom, Slobom Radanovićem, Radišom Trajkovićem Đanijem i drugima, kaže da je sve moguće kada je reč o nastupima jer niko ne zna kakva će situacija biti i da li će mere uticati na to šta će se dešavati.

Dara Bubamara ATAImages/Antonio Ahel
 

- Tu je sve dogovoreno opciono, što bih ja rekao, jer ne zna niko od nas kakve će da budu mere, pa smo išli sa dogovorom na cene koje su realne inače, ali ako bude nekih mera, u smislu smanjenja gostiju ili, ne daj Bože,  neodržavanja, ne držimo se striktno tog ugovora. Nego će biti promenljivo - kaže Goran i ističe da su cene nastupa svakako veće za doček nego za ostale dane:

- Veća cena je za Novu godinu, naravno, uvek je tako bilo. Nije se sad to promenilo. Sve je normalno dogovoreno kao i pre korone, uslovi, sve što je bilo kao i pre, s tim što imamo taj dogovor u načelu da ako dođe do nekih mera pomeramo sve. To je globalni problem na koje ne utiče ni jedna ni druga strana, svi imamo razumevanja. Ali se dogovara kao da će sve biti normalno.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Goran nam je otkrio i gde će pevači, kojima je on menadžer, nastupati za doček.

- Dara i Sloba su u Beogradu, kao i Đani, Dejan Matić je u Beču, a Katarina Živković u Americi. To je trenutno što smo dogovorili. U Đanijevom slučaju, ovo što radi u Beogradu, on je bio dogovoren na istom mestu za prethodni doček, pa smo pomerili za sad. A za ostale je sad, naknadno dogovoreno. Dešava se nekad da se dogovori nešto, pa se to promeni, ali uglavnom ako smo pogodili nastup prošle godine, to je samo pomereno za ovu - rekao je Lečić za 24sedam.

 

 

Kako nam je objasnio, Radiša Trajković Đani će nastupiti u jednom hotelu na Ledinama. Iako njegov menadžer nije mogao da nam otkrije honorar koji će pevač uzeti, tragom informacije da je Đani trebalo na istom mestu da peva i prošle godine, došli smo do saznanja da će on za novogodišnju tezgu uzeti 35.000 evra. Da li je ova cena "fiksna" ili će se menjati, ostaje da se vidi.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, kako je portal 24sedam ekskluzivno saznao, Saša Matić će pevati u Beogradu u jednom poznatom hotelu, a za taj nastup će zaraditi čak 50.000 evra.

Mnogi pevači su i prošle godine imali zakazane nastupe, pa se tako govorilo da je Sloba Radanović tada trebalo da dobije 30.000 evra.

Rada Manojlović i Peđa Medenica će pevati na jednom splavu u Beogradu, gde je trebalo da budu za doček i prošle godine. Njih dvoje je tada, zajedno, trebalo da inkasiraju 50.000 evra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike