Milica Todorović prvi put nakon priča o raskidu: Pevačica objasnila šta se desilo i u kakvim su odnosima

30.05.2024

18:01

0

I dalje se čuju

Milica Todorović prvi put nakon priča o raskidu: Pevačica objasnila šta se desilo i u kakvim su odnosima
Milica Todorović - Copyright ATAImages/ A.A.

Danas su se pojavile glasine o tome da je Milica Todorović raskinula vezu sa Lazarom Granićem, sa kojim je provela nekoliko meseci. 

Navodno razlozi za to su bili njegova nezrelost i drugačije ambicije, a pevačica se sada oglasila i potvrdila ovu vest. 

- Istina je, Lazar i ja nismo zajedno. Prosto su nam se putevi razišli. Ostali smo u dobrim odnosima, čujemo se s vremena na vreme i to je to - rekla je Milica za Kurir

ATA Images/Instagram
Lazar Granić i Milica Todorović

Podsetimo, izvor je za medije otkrio detalje njihovog raskida, kao i poslednjih nekoliko meseci veze tokom kojih su se sve ređe viđali. 

- Milica i Lazar su se na prvu loptu dopali jedno drugom, tako da su odmah i otpočeli romansu. U prva dva meseca je među njima vladala strast, pa su razlike koje postoje bile u senci. Vremenom je Milici sve više počelo da smeta to što je Lazar umnogome nezreliji od nje, ali nije želela da ga pritiska i menja već je pustila vreme u nadi da će se on spontano menjati - naveo je izvor i dodao: 

- Postajalo joj je sve teže da prećuti to što joj smeta. U njemu nije prepoznala nikakvu ozbiljnost niti želju da grade ozbiljniju budućnost. Lazar je želeo da izlaze, da se provode, putuju i zezaju se, a ona je odavno u fazi kada joj treba sklad, mir i partner sa kojim će imati želju da osnuje porodicu. Kod njega to nije osetila, a poslednje nedelje bile su joj nepodnošljive. Smetalo joj je kada je zagrli i poljubi, te je počela sve ređe da se viđa sa njim. Umesto da sa njom razgovara o odnosu, nastavio je da se ponaša kao klinac. Tada je pukla, našla se sa njim i ostavila ga. I dalje se prate na društvenim mrežama, ali je definitivno kraj - zaključuje izvor za Alo.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike