Đole Đogani opleo po Vojažu i Milici Pavlović: Ponašaju se kao da su sišli s neba, to da doživimo od njih!

07.06.2024

20:25

0

Baš je besan

Đole Đogani opleo po Vojažu i Milici Pavlović: Ponašaju se kao da su sišli s neba, to da doživimo od njih!
Đole Đogani - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Denser Đole Đogani i njegova supruga Vesna baš ne skrivaju koliko osećaju netrpeljivost prema mlađim kolegama i to često ističu gde god mogu.

Tako je sad Đole opleo posebno po Vojažu i Milici Pavlović, koje je poimence naveo kao osobe za koje smatra da su se previše "uzdigli".

- Vrednosti koje smo kroz pesme ostavili su neizbrisive. Zato je neprimereno da nas neko ko se tek pojavio obezvređuje. Dođu ti neki klinci i prave se da nas ne vide da sedimo u istom avionu - priča Đole i nastavlja:

ATAImages/Antonio Ahel
Đole i Vesna Đogani

- Konkretno, bili smo Vesna, ja i Aca Lukas. Prolazi Vojaž, koji ne zna da se javi, da kaže "dobar dan". Ajde meni što ne kaže, nije važno, ali Aci Lukasu, čoveku koji je otvoren za sve, genijalac, preinteligentna ličnost i veliki umetnik. Ako mene ne možeš da prepoznaš, ja se i sklanjam, ali Lukas, koji je toliko autentičan i pršti energija čim se pojavi... Eto to smo doživeli od njega i Milice Pavlović. Ponašaju se kao da su sišli s neba. 

ATAImages/ A.A.
Milica Pavlović

Đole je ipak izdvojio neke kolege koji su malo stariji od Milice i Vojaža, a za koje ima reči hvale.

- Čast izuzecima, koji su predivni, a oni su prva ekipa "Granda": Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Nemanja, Bane, Darko, koji odmah priđu i pozdrave se - zaključio je muzičar za Kurir.

Zorana Mandić/ATA Images
Vojaž

Podsetimo, nedavno je ispao skandal kada je Vesna Đogani napravila haos na nastupu gde je nastupala sa mladim kolegama Mijom i Darkom, koji su doveli atmosferu do usijanja, a oni su i potvrdili da je starija koleginica tražila da se prekine njihov nastup.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike